- Haraedo
- charakterystyka : -
stanowisko : -
kontrahent : -
ogółem : 5058
fabularne : 184
Character sheet
Umiejętności:Umiejętności 2 Aktorstwo Broń biała Broń miotająca Broń palna Cichość Chemia Dedukcja Egzorcyzmy Gibkość Informatyka Inżynieria Kamuflaż Kłamstwo Lingwistyka Medycyna Oburęczność Ogrodnictwo Orientacja przestrzenna Parkour Percepcja Perswazja Pływanie Prawo jazdy Psychologia Rozeznanie w środowisku personalnym Siła fizyczna Siła woli Talent artystyczny Torturowanie Tresura Tropienie Urok Walka wręcz Wysoki próg bólu Wytrzymałość Zoologia Zręczność
Defekty:Defekty Alergia Brak wykształcenia Brzydota Chorowitość Cykliczne migreny Kalectwo Lęk Luka Naiwność Negatywna aura (zwierzęta) Niski próg bólu Obsesja Słaba koordynacja ruchowa Słaba wola Uraza Urojenia Uszkodzenie aparatu mowy Uzależnienie Wada słuchu Wada powonienia Wada wzroku Zaburzenia odżywiania Zaburzenia agresywne Zaburzenia derealizacji i depersonalizacji Zaburzenia odżywiania Zaburzenia pamięci Zaburzenia snu Zła sława
09072023
懐かしい祭り
Dorīmutsurī
Dorīmutsurī to japoński cedr eksponowany na czas festiwalu Natsukashii - w tym szczególnym okresie o gałęzie drzewa zahaczane są cienkie nitki, na których pragnący szczęścia i sukcesów ludzie zawieszają swoje życzenia. Utarło się, aby papier składać w specjalny sposób - na kształt gwiazdy, będącej podstawowym symbolem festiwalu, nawiązującej do legendy o starym rybaku Hiyokim.
Każdy może zawiesić swoje życzenie na drzewku cedru. Temat funkcjonuje w trybie bloga (posiada zatem układ na wzór Sasayaku). Prosimy, aby wysyłając wiadomość skopiować poniższy kod, samą treść wysłać należy natomiast z konta X (dane do konta). Prośby, jak wiadomo, powinny być anonimowe.
Kod na życzenie
- Kod:
<div class="kom"><div class="tresc">TREŚĆ ŻYCZENIA.</div></div>
Comments
9/7/2023, 19:04
Chcem abym wójek, Orville był zawze szcesliwy! I zabral mnje do ZOO!
X ubóstwia ten post.
9/7/2023, 19:06
Aby Seiya zdał wszystkie egzaminy. I żeby Arihyoshi-kun zabrał mnie na festiwal w przyszłym roku.
X and Yakushimaru Seiya szaleją za tym postem.
9/7/2023, 19:10
Żeby był szczęśliwy. Nawet, jeżeli oznacza to, że będzie musiał odejść. Nawet, jeżeli oznacza to, że to ja będę musiał przyczynić się do jego odejścia. Nieważne. Niech odnajdzie szczęście.
X and Munehira Aoi szaleją za tym postem.
27/7/2023, 20:21
Żeby nie musiała w desperacji zawieszać jebanych kartek na drzewie, czegokolwiek tam sobie życzy.
X, Raikatsuji Yuzuha and Itou Alaesha szaleją za tym postem.
19/8/2023, 23:58
KYOU WRUĆ
Warui Shin'ya, Seiwa-Genji Enma, Ye Lian, X, Munehira Aoi and Ejiri Carei szaleją za tym postem.
20/8/2023, 06:32
Niech uczucia, które rodzą się niespodziewanie, staną się spodziewaną codziennością. Niech ich dłonie pozostaną przy mnie, dopóki mam siłę nabierać kolejny oddech.
X and Vance Whitelaw szaleją za tym postem.
20/8/2023, 10:23
Co zrobić z tym bałaganem? Potrzebuję odpowiedzi. Jak to być w końcu czegoś pewnym? Nie dręczyć się wątpliwościami, nie stać jak ja, niezdecydowany, jaką drogę obrać. Co o tym myśleć? Chcę potrafić stłumić obawy. Zaryzykować. I być może - zaufać jak nigdy wcześniej.
20/8/2023, 11:19
Dziękuję, za światełka, które rozbłysły wokół mnie. Chciałabym zatrzymać przy sobie.
Nawet jeśli pójdą w drugą stronę, niech płoną, jaśnieją, niech znajdą drogę.
Czy jedno może zostać ze mną?
Pozwolenia na tym forum: