ALAESHA — YOSUKE
Haraedo

Join the forum, it's quick and easy

Haraedo
Haraedo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Itou Alaesha

1/10/2024, 13:58
Esha

ALAESHA — YOSUKE 24lazsJ

1/05/2038 09:30

ALAESHA — YOSUKE YICwrnZ

Och, miałam zapytać „Cześć, jak Ci mija poranek”, a wysłała się fotka.

Wybacz, możesz ją po prostu usunąć. cutie

Tęsknię!

Itou Alaesha

Nakashima Yosuke, Naiya Kō and Matsumoto Hiroshi szaleją za tym postem.

Nakashima Yosuke

1/10/2024, 15:32
Cholerny Nakashima

ALAESHA — YOSUKE QYtsoF1
01/05/2038 09:31
Itou, na bogów. Zaraz to ja przed rekrutem na baczność stanę.

Masz ty rozum i godność człowieka, takie rzeczy wysyłać? To niemoralne i niepoprawne!

Wyślij więcej. warui

@Itou Alaesha
Nakashima Yosuke

Itou Alaesha and Matsumoto Hiroshi szaleją za tym postem.

Itou Alaesha

1/10/2024, 15:54
Esha

ALAESHA — YOSUKE 24lazsJ

1/05/2038 09:35
To... chyba dobrze, nie? Jako dowódca musisz dawać dobry przykład odpowiedniej, wojskowej postawy.

Wiem, wiem, dlatego przeprosiłam... 👉 👈

Ranek jakiś nijaki i chłodny bez Ciebie. ALAESHA — YOSUKE 2074673290

Dlatego ubieram się ciepło, żeby nie zmarznąć w pracy!

ALAESHA — YOSUKE BMCxy5a

Itou Alaesha

Matsumoto Hiroshi ubóstwia ten post.

Nakashima Yosuke

1/10/2024, 17:19
Cholerny Nakashima

ALAESHA — YOSUKE QYtsoF1
01/05/2038 09:42
Dobrze, że masz te zakolanówki. Jakbyś się przeziębiła to musiałbym ci gotować ramen, otulać cię kocykiem, czytać książki, głaskać po głowie... Po co to komu?

Jeszcze parę dni pewnie będę w Yakkari, ale jak wrócę to może powtórzymy wspólny poranek. 🖤

Wszystko w ogóle w porządku u ciebie? Żadnych wściekłych szopów w okolicy? Jakieś stado wyjątkowo groźnie patrzących gołębi?

@Itou Alaesha
Nakashima Yosuke

Itou Alaesha

1/10/2024, 18:24
Esha

ALAESHA — YOSUKE 24lazsJ

1/05/2038 09:49
Och... To może je jednak ściągnę? Nie wiedziałam, że umiesz robić takie rzeczy. wystraszon

Chociaż powtórkę z poranka też bym chciała... Chyba że miałbyś bać się tych ręczników i szczoteczek do zębów, to nie będę Cię straszyć i tylko grzecznie się rozchoruję. ALAESHA — YOSUKE 3139499582

Tak, wszystko w najlepszym porządku. O mnie się nie martw, zajmij się na spokojnie pracą, żebyś wrócił do mnie w jednym kawałku.

A Ty jak się czujesz? Jak sypiasz, i jak pobudki?

Itou Alaesha

Nakashima Yosuke

1/10/2024, 18:57
Cholerny Nakashima

ALAESHA — YOSUKE QYtsoF1
01/05/2038 10:05
Pomógłbym ci z tym ściąganiem... Nie no. Nie choruj. Kiepsko gotuję, jeszcze byś się bardziej po tym pochorowała.

Wiesz. Zawsze może to być poranek u mnie, wtedy to ciebie bym nastraszył daniem ci twojej prywatnej półeczki w szafce, miejscem na ręcznik i szczoteczką gotową na każdą wizytę. ALAESHA — YOSUKE 1044850071

Dostałem od naszej pani doktor leki na lepsze spanie, ale przy tobie wyspałem się lepiej niż po nich. warui I wczoraj znowu miałem małą nocną "wędrówkę", ale na szczęście nie gdzieś po górskiej jaskini, a po prostu w magazynie w siedzibie.

Jest stabilnie bym powiedział.

@Itou Alaesha
Nakashima Yosuke
Itou Alaesha

1/10/2024, 20:51
Esha

ALAESHA — YOSUKE 24lazsJ

1/05/2038 10:15
To jesteśmy umówieni na ściąganie po twoim powrocie. cutie

Zawsze możemy zamówić coś z dowozem, ale kocykiem, głaskaniem i książką bym nie pogardziła. ALAESHA — YOSUKE 2074673290

O nie, tylko nie to! Brzmi jak prawdziwy horror! Mimo wszystko myślę, że należę do całkiem odważnych. Możesz mnie sprawdzić.

Mówisz, że spanie na podłodze lepsze niż po tabletkach? Dalej sobie nie mogę wybaczyć, że nie ugościłam Cię jakoś lepiej... Do kanapy były dosłownie dwa kroki. ALAESHA — YOSUKE 3988973330 Ale cieszę się, że nie spałeś najgorzej. Acz dalej martwią mnie te wędrówki. Może trzeba Cię przywiązać do łóżka i sprawdzić, jaki będzie efekt?

Itou Alaesha
Sponsored content
maj 2038 roku