halo budzimy się słodki książę
od siedmiu lat czekam w pychotce
wiecznie wierny nie będę. już ledwo daję radę odpędzić się od namolnych błagań kelnerki
jak nie stawisz się tu za dwadzieścia minut to ona postawi mi czterdziestą kawę. zaraz oszaleję
6:03
od siedmiu lat czekam w pychotce
wiecznie wierny nie będę. już ledwo daję radę odpędzić się od namolnych błagań kelnerki
jak nie stawisz się tu za dwadzieścia minut to ona postawi mi czterdziestą kawę. zaraz oszaleję
mam tajne info chociaż pewnie już wiesz co się dzieje
Nie.
6:16
6:16
凸(`△´#)
6:17
6:17
Oczywiście, że wiem. Za kogo mnie masz? (°ㅂ°╬) Zresztą, jest cholerna szósta... SZÓSTA. Miałem piękny sen. Byłem na bezludnej wyspie BEZ CIEBIE w towarzystwie pięknej dziewczyny. Drinki, piasek, palfwaeasrsdtghff
6:22
6:22
W każdym razie mam piękny sen.
6:23
6:23
cholera, masz racje. teraz to az mi glupio. zdalem sobie sprawe z okrutnosci tego swiata, minamoto 6:25
ty masz piekna dziewczyne w snie
obok mnie jest piekna dziewczyna w rzeczywistosci
rozumiem, ze wolisz gnic w wyrze. gdybym mial tak samo przegrane zycie, tez bym wolal! (ノД`) wyspij sie.6:25
obok mnie jest piekna dziewczyna w rzeczywistosci
rozumiem, ze wolisz gnic w wyrze. gdybym mial tak samo przegrane zycie, tez bym wolal! (ノД`) wyspij sie.6:25
aha, gdybys jednak wolal zderzenie z rzeczywistoscia to zamowilem cos slodkiego, wiec jak przyjdziesz to bedziesz miec w zasiegu wzroku dwa ciacha6:26
٩(╬ʘ益ʘ╬)۶ Jak cię spotkam, to w dupę wsadzę ofudę i tak mocno nią pokręcę, że nie zdążysz wypowiedzieć mojego imienia kiedy odeślę cię tam na dół.
6:28
. . . 10 minut.
czas trwania połączenia
00:23
Nie po to dzwonię! Do cholery, co z tobą? Gdzie żeś pobiegł? Zaraz tam będę, tylko... co się dzieje, do licha?00:23
maj 2038 roku