First topic message reminder :
nowa wiadomość od: Warui (21)
nowa wiadomość od: Warui (22)
halo budzimy się słodki książę
od siedmiu lat czekam w pychotce
wiecznie wierny nie będę. już ledwo daję radę odpędzić się od namolnych błagań kelnerki
jak nie stawisz się tu za dwadzieścia minut to ona postawi mi czterdziestą kawę. zaraz oszaleję
6:03
od siedmiu lat czekam w pychotce
wiecznie wierny nie będę. już ledwo daję radę odpędzić się od namolnych błagań kelnerki
jak nie stawisz się tu za dwadzieścia minut to ona postawi mi czterdziestą kawę. zaraz oszaleję
mam tajne info chociaż pewnie już wiesz co się dzieje
Seiwa
09/07/2037 6:32
POŁĄCZENIE Z: Seiwa
- Siedemnasta? Dobra, siedemnasta, mhm. Okej, siedemnasta...
>> Połączenie zakończone<<
POŁĄCZENIE Z: Seiwa
- Siedemnasta? Dobra, siedemnasta, mhm. Okej, siedemnasta...
>> Połączenie zakończone<<
@Warui Shin'ya
Warui Shin'ya ubóstwia ten post.
Shin'ya
POŁĄCZENIE Z: Shin'ya
Hola. Jeszcze nie skoń-
ZAKOŃCZONE POŁĄCZENIE Z: Shin'ya
09/07/2037 6:33
rozmowę dopiero zacząłem ej
się ubierz ładnie w jakieś MĘSKIE fatałaszki
to mi najwyzej na zywo przedstawisz swoj zawily tok myslenia o swiecie
Seiwa-Genji Enma and Ye Lian szaleją za tym postem.
Enma-senpai 🎔
31/10/2037 14:24
31/10/2037 14:24
Cukierek albo psikus~
Ostatnio zabrałeś mnie na festiwal, który symbolizuje połączenie z ziemskim życiem, ludźmi. Tym razem ja zabieram cię na Halloween, święto wszelakich dusz pozaziemskich.
Ostatnio zabrałeś mnie na festiwal, który symbolizuje połączenie z ziemskim życiem, ludźmi. Tym razem ja zabieram cię na Halloween, święto wszelakich dusz pozaziemskich.
31/10/2037 14:26
Nie masz żadnych planów na dzisiaj, prawda?
Ps Mam nadzieję, że na pewno skasowałeś TAMTO zdjęcie.
Ps Mam nadzieję, że na pewno skasowałeś TAMTO zdjęcie.
@Warui Shin'ya
Shin'ya
31/10/2037 14:26
do 16 gnije w robocie pozniej jestem wolny
pasuje zebym podjechal ok 18? gdzie mamy zamiar sie wybrac
haha pewnie ze usunalem xD w ogole bym tego nie ustawil na twoje profilowe w komorce przeciez mnie znasz
Seiwa
05/11/2037 22:00
Théophile Gautier napisał: „Kiedy jesteś smutny, musisz mieszać się z tłumem. Samotność karmi mroczne myśli.”
Ale samotność nie zawsze jest czymś złym. Czasami jest lekiem na wyczerpanie. Pomaga w odreagowaniu. Naładowaniu akumulatorów. Ludzie potrafią wysysać z innych całą pozytywność, energię i chęć na cokolwiek. Zwłaszcza duże tłumy. Cała masa przeróżnych twarzy wykrzywionych w fałszywych uśmiechach.
Samotność czasami pomaga w odegnaniu mrocznych myśli. Regeneruje. Pieprzone panaceum, nie sądzisz?
Ale samotność nie zawsze jest czymś złym. Czasami jest lekiem na wyczerpanie. Pomaga w odreagowaniu. Naładowaniu akumulatorów. Ludzie potrafią wysysać z innych całą pozytywność, energię i chęć na cokolwiek. Zwłaszcza duże tłumy. Cała masa przeróżnych twarzy wykrzywionych w fałszywych uśmiechach.
Samotność czasami pomaga w odegnaniu mrocznych myśli. Regeneruje. Pieprzone panaceum, nie sądzisz?
15/11/2037 22:04
Zniknę na kilka dni. Może tydzień. Może nieco dłużej. Nie będzie ze mną kontaktu.
05/11/2037 22:06
Lubisz góry? I lasy?
@Warui Shin'ya
Shin'ya
05/11/2037 22:09
05/11/2037 22:10
hemingway też miał niezły cytat o samotności i zanim zaczniesz sie zastanawiać skąd znam takie trudne nazwiska to od razu zaznacze ze moja japonistka z gimnazjum porozumiewala sie z klasa wylacznie cytatami mniej lub bardziej znanych osob. umiem na pamiec wiecej wyrywkowych tekstow niz numerow alarmowych.
05/11/2037 22:10
ale moze ernest ma racje i moze wlasnie dlatego pytasz czy lubie gory
a lubie. do lasow musialem zreszta przywyknac. w kinigami mieszka ktos kogo znam
Seiwa-Genji Enma ubóstwia ten post.
Seiwa
05/11/2037 22:20
Nie znałem tego cytatu. Ale... podoba mi się. I chyba prawdziwy.
05/11/2037 22:22
Kto to?
05/11/2037 22:30
Shin'ya. Ucieknij ze mną. Zniknij ze mną. Chociaż na trochę.
@Warui Shin'ya
Shin'ya
05/11/2037 22:22
za dlugo opowiadac. moze kiedys was sobie przedstawie. jak bedziesz miec ochotę na nowe znajomosci.
nie puscilbym cie samego w dzicz. tam sa kleszcze. i krzewy
obydwoje wiemy ze lubisz w nich lądować
kiedy mam podjechać?
Shin'ya
05/11/2037 22:40
jasne. dam znac w robocie ze na kilka dni biore wolne.
mam tylko nadzieje ze to nie ty bedziesz prowadzic?
nie chcę ginąć drugi raz
Seiwa-Genji Enma ubóstwia ten post.
maj 2038 roku