ON
Event Helloween:
- Za uczestnictwo w balu
- Podsumowanie psikusów
Rodzina
Ojciec - żyje. Kawał surowego, małomównego skurczybyka. Kto z Minamoto ten wie, że wcale nie przeszedł na emeryturę i wypełnia obowiązki zabójcy. Oficjalnie dba by poszanowanie i kultywowanie tradycji miecza w kraju. Zarządza kilkoma dojo. Jeżeli ktoś się interesuje tematyką ten wie, że są to miejsca słynące z prestiżu. Prócz tego kolekcjonuje miecze i współpracuje z archeologami oraz domami aukcyjnymi przy weryfikowaniu audentyczności tradycyjnej, japońskiej broni bialej.
Matka - żyje. Zawodowo zajmuje się sztuką, a dokładnie starożytną sztuką kabuki. Jest reżyserką i organizatorką spektakli. Dystyngowana, ułożona kobieta oraz nadopiekuńcza, rozpieszczająca matka.
Rodzeństwo - Zakładam że mam. Jak chcesz mieć mnie za brata to zapraszam na PW. Do dogadania
Matka - żyje. Zawodowo zajmuje się sztuką, a dokładnie starożytną sztuką kabuki. Jest reżyserką i organizatorką spektakli. Dystyngowana, ułożona kobieta oraz nadopiekuńcza, rozpieszczająca matka.
Rodzeństwo - Zakładam że mam. Jak chcesz mieć mnie za brata to zapraszam na PW. Do dogadania
Relacje
SEIWA-GENJI ENMA - następca rodziny, kuzyn, osoba za którą brałem ścisłą odpowiedzialność. Od kiedy Enma ma juz te 18/19 nie podażam za nim jak cień, lecz wciąż mam na uwadze jego dobro i bezpieczeństwo.
YURI CHIE -nawiedzający mnie duch. Mogło być gorzej(?) Creme de la Creme mojego drugiego życia. Super charakter, ekstra dowcip, prawie zero koszmarów, sama słodycz.
NIKKO AHANE - przyjaciel(?)
EJIRI CAREI - ta pomylona
WARUI SHIN'YA - zakontraktowany duch Enmy, będę próbował zrobić z niego coś lepszego niż prezentuje sobą obecnie
Poszukiwania
YURI CHIE -
NIKKO AHANE - przyjaciel(?)
EJIRI CAREI - ta pomylona
WARUI SHIN'YA - zakontraktowany duch Enmy, będę próbował zrobić z niego coś lepszego niż prezentuje sobą obecnie
Poszukiwania
maj 2038 roku