Nowe wiadomości od: numer nieznany (3)
Ivar Hansen?
12:40 20.11.2036
12:40 20.11.2036
Z tej strony Kitamuro Eri. Miałam zadzwonić, ale powiedzmy, że nie jestem w stanie w tym momencie rozmawiać, łatwiej mi pisać. Zajmuje się pan protezami zgodnie z tym co zostało mi przekazane? Chciałabym umówić się na konsultacje. Nie jestem w pełni zdecydowana, od razu ostrzegam, ale chcę usłyszeć opcje. Koszt konsultacji nie gra dla mnie roli.
12:43 20.11.2036
Konsultacja dotyczyłaby ręki.
@Ivar Hansen
Nowa wiadomość od: Ivar Hansen
Witam serdecznie. Tak, to ja. W porządku, to żaden kłopot, że Pani akurat pisze. Zgadza się, w głównej mierze skupiam się na tworzeniu protez, niektóre stworzone przeze mnie modele dalej są dostępne w sprzedaży, więc mogłaby się Pani zapoznać z nimi, aby zobaczyć na jakiej dokładnie technologii bazuję. Podesłać Pani link?
Nie ma problemu, kiedy dokładniej będzie Pani pasowała taka konsultacja? W tygodniu, nie licząc środy, pracuję zwykle od poniedziałku do soboty, choć w sobotę mój czas pracy jest skrócony. Oczywiście, myślę że nie będzie z tym najmniejszego problemu. Przedstawię Pani różne możliwości i warianty w zależności od preferencji. Bywam dosyć elastyczny, szczególnie dla zamówień indywidualnych. Proszę tylko podać preferowany termin. Godzinna konsultacja kosztuje u mnie 7750 jenów, pół godziny to połowa ceny, a 15 minut to 1850 płatne z góry. W razie odwołania terminu konsultacji lub nie wstawienia się na miejsce, oddaję połowę wpłaconej ceny.
14:54 20/11/2036
Nie ma problemu, kiedy dokładniej będzie Pani pasowała taka konsultacja? W tygodniu, nie licząc środy, pracuję zwykle od poniedziałku do soboty, choć w sobotę mój czas pracy jest skrócony. Oczywiście, myślę że nie będzie z tym najmniejszego problemu. Przedstawię Pani różne możliwości i warianty w zależności od preferencji. Bywam dosyć elastyczny, szczególnie dla zamówień indywidualnych. Proszę tylko podać preferowany termin. Godzinna konsultacja kosztuje u mnie 7750 jenów, pół godziny to połowa ceny, a 15 minut to 1850 płatne z góry. W razie odwołania terminu konsultacji lub nie wstawienia się na miejsce, oddaję połowę wpłaconej ceny.
14:54 20/11/2036
maj 2038 roku