Nowe wiadomości od: Nimfa z fontanny na balu (2)
Dzień dobry Panie Seiwa.
Pozwalam sobie odezwać - zgodnie rozmową. Mam nadzieję, że nie zdążył Pan o mnie zapomnieć, bo niezależnie od okoliczności wybaczania, chciałabym przypomnieć się o mój szkicownik.
14:41 4.11.2036
Pozwalam sobie odezwać - zgodnie rozmową. Mam nadzieję, że nie zdążył Pan o mnie zapomnieć, bo niezależnie od okoliczności wybaczania, chciałabym przypomnieć się o mój szkicownik.
14:41 4.11.2036
Dodam, że dotarłam bezpiecznie, a pańskie Haori sprawiło się bardzo skutecznie w obronie przed zimnem. Chciałabym go Panu oddać, mogę odesłać lub komuś, gdzieś przekazać. Oczywiście zadbałam o pralnię i jest w nienaruszonym stanie. O buciku już tego nie powiem, aczkolwiek, nie obarczam Pana odpowiedzialnością, a wyłącznie własna niezdarność.
Ejiri Carei
14:47 4.11.2036
Ejiri Carei
14:47 4.11.2036
@Yōzei-Genji Noriaki
Proszę wskazać miejsce i czas, ja się do Pani dostosuję. W Asakurze 15 listopada będzie organizowana demonstracja klasycznego japońskiego tańca jiutamai w wydaniu profesjonalistów, jeżeli byłaby Pani zainteresowana uczestnictwem to może Pani czuć się zaproszoną. Proszę tylko o informację, że chciałaby Pani wziąć udział w wydarzeniu - w jego ramach możemy również dopełnić naszych zobowiązań oraz wymian.
18:11 4.11.2036
18:11 4.11.2036
Demonstracja japońskiego tańca klasycznego, brzmi interesująco.
Potwierdzam w takim razie i dziękuję za zaproszenie.
Byłabym tylko wdzięczna za informację, gdzie dokładnie mogę Pana znaleźć lub gdzie się spotkamy.
20:27 4.11.2036
Potwierdzam w takim razie i dziękuję za zaproszenie.
Byłabym tylko wdzięczna za informację, gdzie dokładnie mogę Pana znaleźć lub gdzie się spotkamy.
20:27 4.11.2036
maj 2038 roku