Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
First topic message reminder :
Shirshu
02/03/2037 14:20
02/03/2037 14:22
Dzień dobry, z tej strony Nakashima Yosuke. Dostałem numer od znajomej, Eri.
02/03/2037 14:22
Podobno mogłaby Pani pomóc ze sprawami mającymi miejsce w Kinigami. Czy możemy się spotkać? Chciałbym porozmawiać o niepokojącym zjawisku zachodzącym ostatnimi czasy w lesie.
Nakashima
13/08/2037 5:45
Panie Nakashima? Potrzebuję dziś pańskiej pomocy, to dość pilna sprawa.
@Nakashima Yosuke
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Nakashima
13/08/2037 6:10
Jeśli istnieje taka możliwość, to prosiłabym, by spotkał się pan ze mną dziś o północy w Kinigami, tuż przy świątyni Kishihara. Tam wszystko wyjaśnię.
@Nakashima Yosuke
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Shirshu
13/08/2037 06:12
Postaram się przyjść. Mam się na coś przygotować? Ashi-magari pewnie nadal będą przeszkadzać po zmroku, ale oboje wiemy, że po Kinigami chodzi ktoś o wiele groźniejszy.
@Hecate Shirshu Black
Nakashima
13/08/2037 6:15
Na wojnę, panie Nakashima.
. . .
Oczywiście, tylko się droczę. Czysto przezornie proszę jednak zabrać coś do samoobrony, nigdy nie wiadomo w jakim nastroju będzie akurat las.
. . .
Oczywiście, tylko się droczę. Czysto przezornie proszę jednak zabrać coś do samoobrony, nigdy nie wiadomo w jakim nastroju będzie akurat las.
@Nakashima Yosuke
Shirshu
13/08/2037 06:16
Ach, a już miałem szukać kluczyków do czołgu... Proszę na siebie uważać. Spróbuję ułożyć swoje obowiązki tak, żeby móc się pojawić na miejscu.
@Hecate Shirshu Black
Hecate Black ubóstwia ten post.
Shirshu
30/04/2038 13:38
Hejjj, Shirshu...
Taka głupia sprawa.
Może lepiej napierw usiądź jak nie siedzisz. Usiadłaś?
@Hecate Black
Shirshu
30/04/2038 13:50
Ha, zabawne. Chciałbym, żeby to był mój aktualny problem.
Otóż, bo, jakby to powiedzieć. Chyba obraziłem Byakko. Tak trochę.
Dobra. Bardzo.
@Hecate Black
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
maj 2038 roku