Aoi
01/04/2037 17:12
Enma
Shura...
Proszę, rozjaśnij mi, jak mam Cię w końcu nazywać?
01/04/2037 17:13
Chyba, że istnieje jakieś inne "pieszczotliwe określenie", którego mogę używać?
Seiwa-Genji Enma ubóstwia ten post.
Shura
01/04/2037 17:40
Według japońskich tradycji powinieneś zwracać się do mnie po nazwisku.
01/04/2037 17:42
Ale lubię cię, więc możesz zwracać się do mnie jak chcesz. Shura to mój pseudonim, którym posługuję się w czasie pracy i podaję go nieznajomym. Ale my już nie jesteśmy na etapie nieznajomych, prawda, A o i?
@Munehira Aoi
Yakushimaru Seiga ubóstwia ten post.
Aoi
01/04/2037 17:42
Zgodnie z japońską tradycją, za kradzież najodpowiedniejszą karą jest amputacja nosa lub uszu
Jednak w magiczny sposób o tej staramy się nie pamiętać
Więc albo trzymajmy się wszystkich, albo żadnych
01/04/2037 17:43
O kurcze, czuję, że urosło mi aż trochę serce, Enma
Czuję się wysoce zaszczycony, mogąc nie tytułować się już dłużej mianem "nieznajomego", a przejść na nieco wyższy poziom
Czy to już ten etap, w którym piszemy sobie wiadomość zaraz po przebudzeniu i zanim położymy się spać? Czy to jednak nieco później?
Shura
01/04/2037 17:48
Aoi. Nie sądziłem, że masz aż takie problemy z pamięcią.
Wyraźnie ci powiedziałem, że nim potwierdzę twoje słowa odnośnie psa, to wpierw chcę się z tobą spotkać i zobaczyć jak zareaguje na twoją osobę.
Wyraźnie ci powiedziałem, że nim potwierdzę twoje słowa odnośnie psa, to wpierw chcę się z tobą spotkać i zobaczyć jak zareaguje na twoją osobę.
01/04/2037 17:50
Także daruj swoje durne insynuacje, że ci ją ukradłem. Przypominam, że była wymarznięta i wygłodniała, do tego porzucona w środku zimy. Wolałbyś, abym ją zostawił? Aby zamarzła albo zdechła? Nie sądzę.
01/04/2037 17:52
Nie, to już dalszy etap. Będziemy do siebie dzwonić rano i szeptać do uszka słodkie słówka, a wieczorem opowiadać spicy historie. Serduszka mogą być wysyłane w ciągu dnia.
@Munehira Aoi
Aoi
01/04/2037 17:49
Jest mi bardziej potrzebna, niż Ci się to może wydawać, Shura
01/04/2037 17:50
Szczerze? Nie mam odpowiedzi na Twoje pytania. Kocham ją ponad życie, ale nie wiem, co byłoby najlepszym rozwiązaniem, zważając na moje położenie.
01/04/2037 17:51
To jeszcze musisz mi powiedzieć, jaki nosisz rozmiar, żebym mógł Ci wysyłać w prezencie zmysłową bieliznę
Tylko nie wysyłaj mi zdjęć, bo to nie ma sensu. Ale zawsze możesz mi opowiedzieć, jak leży.
Vance Whitelaw ubóstwia ten post.
Shura
01/04/2037 17:56
Może i jest ci potrzebna, ale czy jesteś w stanie o nią zadbać w aktualnym stanie?
01/04/2037 18:00
Jeżeli uważasz, że lepiej byłoby, aby zamarzła albo co gorsza, zdechła z głodu, bo "zważając na twoje położenie" nie mogliście być razem, to jesteś chyba najbardziej egoistycznym dupkiem, jakiego znam. Zastanów się nad tym. Nie możesz myśleć tylko o sobie. W innym wypadku nie wiem, czy pozwolę ci się z nią nawet spotkać, nie wspominając o jej powrocie do ciebie.
Ktoś, kto uważa, że lepsza dla niej jest śmierć w męczarniach tylko dlatego, że nie mogła być z nim, nie zasługuje na nią.
Ktoś, kto uważa, że lepsza dla niej jest śmierć w męczarniach tylko dlatego, że nie mogła być z nim, nie zasługuje na nią.
@Munehira Aoi
Aoi
01/04/2037 18:15
To niesamowite, że z naszej dwójki to ja jestem podobno ślepy. Zaczynam w to wątpić powoli.
01/04/2037 18:16
Enma, powiedz mi, mam Ci to wielkimi literami napisać, czy wolisz wiadomość głosową?
Oczywiście, kocham ją — za to wszystko, co dla mnie zrobiła, za wszystkie lata, jakie razem spędziliśmy, za wsparcie i przyjaźń.
Gdybym potrzebował po prostu psa przewodnika, znalazłbym sobie innego.
ALE MI JUŻ NIE JEST TO POTRZEBNE
01/04/2037 18:17
Przypominam, dla sprostowania, bo może o tym zapominasz, Panie Egzorcysto Detektywie.
Połączysz kropki bardzo szybko, dedukcję masz pewnie na poziomie Herkulesa Poirot, geniuszu współczesnej detektywistyki.
Jestem martwy, a jednak kisnę tutaj jak pojebany nadal. Potrzebuję jej. Na wszystkich kamich, nie chodzi mi o jej śmierć. Gdyby zginęła wtedy razem ze mną, istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że w ogóle bym nie wrócił. A jednak proszę bardzo.
01/04/2037 18:18
Jedynym egoistycznym dupkiem jesteś ty Enma, utrudniając mi odejście.
Shura
01/04/2037 18:20
Zachowujesz się teraz jak rozwydrzony i rozpuszczony bachor, aktorze spalonego teatru.
01/04/2037 18:22
Twoja chora obsesja na jej punkcie sprawia, że karmisz się marną iluzją i słodkimi kłamstwami, że wszystko co robisz to tylko i wyłącznie dla jej dobra, a prawda jest taka, że myślisz tylko i wyłącznie o samym sobie, a nie o jej dobru i szczęściu.
01/04/2037 18:24
Utrudniając ci odejście? Zapominasz z kim piszesz? W każdej chwili mogę ci pomóc na odejście. Wystarczy krótka inkantacja, jedna modlitwa i nie będzie cię na tym świecie. Możesz w spokoju odejść.
01/04/2037 18:24
Ale w głębi serca tego nie chcesz, prawda?
01/04/2037 18:26
Nie dostaniesz jej. Na pewno nie teraz, nie po tym co napisałeś. Dla mnie priorytetem jest jej bezpieczeństwo. A teraz nie wiem czy będziesz w stanie jej to zagwarantować.
@Munehira Aoi
Munehira Aoi ubóstwia ten post.
Aoi
01/04/2037 18:27
Ta konwersacja już naprawdę jest na zasadzie — ja mówię, ty czytasz, ale widzisz tylko i wyłącznie to, co chcesz.
Poza swoim ciasnym rozumowaniem, nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś inny może mieć rację i to jest chyba w Twoim przypadku najgorsze. Zacietrzewienie, Enma oraz całkowity brak empatii. Albo nawet i nie o empatię chodzi a o to, że prawdopodobnie jesteś mniej ludzki niż ja.
01/04/2037 18:28
Ale spokojnie, dywaguj sobie na mój temat, nic o mnie nie wiedząc. To przecież przednia rozrywka. Tylko uważaj, żeby nie zrobiło się zbyt zabawnie, bo nie wytrzymasz później ze śmiechu.
Nasza rozmowa jest zakończona.
Shura
01/04/2037 19:00
Zabawne jest to, że unikasz mojej odpowiedzi odnośnie twojej możliwości odejścia z tego świata tak jak rzekomo tego pragniesz, bo nie pasuje pod twoją narrację. A zamiast tego nadal próbujesz zgrywać biedną ofiarę i stosować szantaż emocjonalny. Żałosne.
01/04/2037 19:02
Tak, temat jest zamknięty. Nie kontaktuj się więcej ze mną w tej sprawie, bo inaczej numer zostanie zablokowany a na obrożę psa nałożę ochronne znaki, które będą ją chroniły przed yokai i yurei. Nawet te z kontraktem.
@Munehira Aoi
Munehira Aoi ubóstwia ten post.
|
|
maj 2038 roku