Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
First topic message reminder :
20/05/2037 01:13
20/05/2037 01:15
WIADOMOŚĆ GŁOSOWA
- R-Ryo - zachrypnięty głos na wydechu, odchrząknięcie. Głośne stłumione głosy w tle i dudniący bas. - Wy-wygrałam Ryo. Wygrałam. Wi-widziałeś? - skołowany, oszołomiony ton przerywany ciężkim oddechem. - Kurwa! Zamknąć pizdy do chuja! - w odległości od słuchawki do kogoś innego, ostry zdzierający gardło wrzask, wciąż przytłoczony muzyką. Ostry kaszel i wyplucie czegoś. - Walkę. Wygrałam. Ryo.
@Bakin Ryoma
Shey
20/05/2037 01:13
R
R
Y
O
Ryo
Wygralxm
Wygr alm
20/05/2037 01:15
- R-Ryo - zachrypnięty głos na wydechu, odchrząknięcie. Głośne stłumione głosy w tle i dudniący bas. - Wy-wygrałam Ryo. Wygrałam. Wi-widziałeś? - skołowany, oszołomiony ton przerywany ciężkim oddechem. - Kurwa! Zamknąć pizdy do chuja! - w odległości od słuchawki do kogoś innego, ostry zdzierający gardło wrzask, wciąż przytłoczony muzyką. Ostry kaszel i wyplucie czegoś. - Walkę. Wygrałam. Ryo.
@Bakin Ryoma
Shey
14/07/2037 18:36
Ahahaha
No i dzięki
Długo jeszcze?
Już wracamy, chcesz coś ze sklepu?
@Bakin Ryoma
Ryoma
28/11/2037 23:33
Czy Ty masz zamiar kiedyś tutaj wrócić?
Maybe god loves you,
but the devil
takes an interest.
but the devil
takes an interest.
Ryoma
>>>trwa połączenie: Ryoma<<<
Pytam, bo nie ma cię od kilku dni. Możesz mi po prostu powiedzieć czy tak, czy nie?
Pytam, bo nie ma cię od kilku dni. Możesz mi po prostu powiedzieć czy tak, czy nie?
Maybe god loves you,
but the devil
takes an interest.
but the devil
takes an interest.
Shey
>>>trwa połączenie: Shey<<<
- Dobra już kurwa nie płacz - męczeńskie westchnięcie. Stłumione głosy w oddali. - Będę nad ranem. Miałam coś do załatwienia - krótka pauza - zostaw mi klucze pod wycieraczką czy coś.
- Dobra już kurwa nie płacz - męczeńskie westchnięcie. Stłumione głosy w oddali. - Będę nad ranem. Miałam coś do załatwienia - krótka pauza - zostaw mi klucze pod wycieraczką czy coś.
@Bakin Ryoma
Ryoma
14/12/2037 21:09
Shey, co to za jebany szczeniak na chacie
Maybe god loves you,
but the devil
takes an interest.
but the devil
takes an interest.
Yōzei-Genji Setsurō ubóstwia ten post.
Yōzei-Genji Setsurō ubóstwia ten post.
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3