Strona 1 z 2 • 1, 2
Eji
11/07/2037 12:28
11/07/2037 12:29
11/07/2037 12:30
11/07/2037 12:33
Pani Itou!
NIE, przepraszam, Ala!
Byłam wczoraj na festiwalu! Nie wiem, czy zdążyłaś już znaleźć czas i się pojawić, ale warto!
Byłam wczoraj na festiwalu! Nie wiem, czy zdążyłaś już znaleźć czas i się pojawić, ale warto!
11/07/2037 12:29
To znaczy, byłam już wczoraj z przyjaciółką. Nawet się przebrałam! Myślę, że znalazłybyśmy dla siebie dobre miejsce, nawet do malowania. Wiesz ile tam jest teraz kolorów? I jak pięknie wygląda to drzewo z wijącymi się na wstążkach życzeniach? Przypominały mi trochę motyle, które drzewo posiada zamiast liści. Ale nikomu o tym nie mówiłam, bo pewnie ktoś by mnie wyśmiał
11/07/2037 12:30
Ale, naprawdę jest pięknie. Wiem, niby to atrakcja popularna, ale można uchwycić takie ulotne drobnostki, które umykają innym. Czasem to nawet nie drobnostki, ale... tam są rzeczy, których nie spotyka się na co dzień. I wcale nie mówię o gwiazdce co spełnia życzenia (chociaż może?)
11/07/2037 12:33
A ta cała historia z rybakiem, to mnie smuciła. I chyba i tak chciałabym ich spotkać. A Ty?
Chyba zgubiłam wątek, ale może chciałabyś jeszcze się ze mną przejść?
Chyba zgubiłam wątek, ale może chciałabyś jeszcze się ze mną przejść?
Blood beneath the snow
Itou Alaesha ubóstwia ten post.
Ala
19/07/2037 09:26
Cześć Eji!
19/07/2037 09:27
Nie wyrobiłam się! Przeczytałam Twoje smsy, a potem zupełnie mnie pochłonęły obowiązki. Cała ja, niełatwo się ze mną umówić. Mam nadzieję, że mi wybaczysz! :gome:
Bardzo chciałam z Tobą iść, ale już jest niestety po festiwalu. Mam nadzieję, że uda nam się wybrać razem na jakieś kolejne wydarzenie!
Bardzo chciałam z Tobą iść, ale już jest niestety po festiwalu. Mam nadzieję, że uda nam się wybrać razem na jakieś kolejne wydarzenie!
19/07/2037 09:30
W ogóle mam nowy telefon i za cholerę nie wiem, jak go używać. Sorki, jeśli ten sms będzie jakiś dziwny. :corgi4:
@Ejiri Carei
Eji
19/07/2037 17:11
19/07/2037 17:12
Być może jesteśmy skazane na przypadkowe spotkania, które łatwiej nam wejdą w krew
19/07/2037 17:12
I naprawdę nic się nie stało. Pamiętam, że kiedyś zdarzały się być przesuwane nasze lekcje, albo rodziły się w nieoczekiwanych miejscach. Właściwie, dawno nie byłam "poznawczo" w Asakurze. Odwiedzam babcię, ale może znalazłaś ostatnio coś ładnego, wartego odwiedzenia?
Zawsze możemy umówić się na sesję malowania!
Zawsze możemy umówić się na sesję malowania!
Być może specjalistką w technologii nie jestem, ale gdybyś potrzebowała wsparcia z telefonem, to wiesz
Ewentualnie poproszę przyjaciela, ale zakładam, że to tylko nowość, która wymaga zapoznania!
Wszystko z sms jest ok!
Wszystko z sms jest ok!
Blood beneath the snow
Itou Alaesha ubóstwia ten post.
Ala
19/09/2037 11:05
Hej! Co u Ciebie słychać? Jak studia?
U mnie już w zasadzie ok. Biznes się kręci i w ogóle.
@Ejiri Carei
Ejiri Carei ubóstwia ten post.
Eji
19/09/2037 12:18
19/09/2037 12:21
Hej! Całkiem sprawnie wszystko działa, miałam nawet ostatnio praktyki w kilku ośrodkach i prowadziłam zajęcia dla takich uroczych maluchów tzn takich do 10 lat. Mam wrażenie, że z młodszymi dogaduję się lepiej niż ze starszymi artystami xD
Hm... a co znaczy "całkiem sprawnie" masz jakiś plan na nową wystawę? Coś cię nowego inspiruje?
Ah i w sumie, już teraz wiem, ze wybieram się na Halloween, które jak co roku odbywa się na terenie tej starej rezydencji Akiryu. A Ty coś... planujesz wtedy? Lubisz w ogóle to... święto?
Blood beneath the snow
Warui Shin'ya and Itou Alaesha szaleją za tym postem.
Ala
19/09/2037 12:30
Och, jakie to urocze! Prowadziłaś zajęcia z plastyki?
Tak, słyszałam o tym wydarzeniu. Może jakąś fanką Halloween nie jestem, ale chętnie się przejdę zobaczyć. Ponoć ma być to event z rozmachem! Może spotkamy się na miejscu?
Nie, raczej ostatnio mi właśnie brakuje inspiracji. Chyba ostatnimi czasy jestem zbyt zestresowana, żeby stworzyć coś porządnego. Na szczęście mam ogromny zapas prac. Wiesz, jak to jest.
@Ejiri Carei
Warui Shin'ya and Ejiri Carei szaleją za tym postem.
Eji
19/09/2037 12:35
19/09/2037 12:33
19/09/2037 12:34
Nie wiem, czy można to było nazwać zajęciami z plastyki, chyba aż takich umiejętności nauczycielskich jeszcze nie mam. Ale każdego z nas wysłali do jakiejś placówki. I był tam jeden taki chłopczyk, taki kochany, ale na początku bardzo, bardzo zamknięty w sobie. A ma talent! Mam nadzieję, że będzie sobie radził... bo słyszałam od nauczycielki, że wcześniej zazwyczaj nie chciał rysować. I prawdopodobnie coś musiało się dziać u niego w domu, prywatnie.
Ech - dla takich zajęć jeszcze bardziej chciałabym potrafić pomoc.
Ech - dla takich zajęć jeszcze bardziej chciałabym potrafić pomoc.
19/09/2037 12:33
A planujesz się jakoś przebrać?
I jasne! Byłam w tamtym roku po raz pierwszy od... powrotu. I było pełne wrażeń.
I jasne! Byłam w tamtym roku po raz pierwszy od... powrotu. I było pełne wrażeń.
19/09/2037 12:34
A coś się dzieje? jeśli mogę zapytać?
Cóż, nie mam jeszcze takich umiejętności ...biznesowych? By potrafić działać jak Ty, ale tak XD mam sporo prac, które po prostu leżą. Nie myślałam nawet żeby je sprzedać. Częściej pracuję z portretami pamięciowymi z policją i... innymi, podobnymi im organizacjom.
Cóż, nie mam jeszcze takich umiejętności ...biznesowych? By potrafić działać jak Ty, ale tak XD mam sporo prac, które po prostu leżą. Nie myślałam nawet żeby je sprzedać. Częściej pracuję z portretami pamięciowymi z policją i... innymi, podobnymi im organizacjom.
Blood beneath the snow
Ala
19/09/2037 12:45
Bo ja wiem, z twoim spokojnym podejściem i cierpliwością pewnie dałaś sobie radę niż ich nauczyciel.
Och, biedny chłopczyk! To przy Tobie się ten chłopiec tak otworzył i zaczął rysować?
Nie mam w planach jakiegoś specjalnego przebrania... Chyba pojadę się rozejrzeć i jeśli ludzie będą poprzebierani, to za rok coś fajnego przygotuję. A ty, masz pomysł na kostium?
Nie mówiłaś mi nigdy o pracy z policją! Chcę o tym posłuchać więcej! W ogóle jak masz jakieś ciekawe prace, to możesz je kiedyś do mnie przynieść. Nie widzę problemu, żeby u siebie w galerii robić też gościnne wystawy innych twórców.
Pewnie, że możesz pytać. Cóż, śnią mi się ostatnio nietypowe rzeczy.
Eji
19/09/2037 12:51
19/09/2037 12:52
19/09/2037 12:54
19/09/2037 12:55
Dziękuję za wiarę, ale ja też czasem tracę cierpliwość. Naprawdę! Zdarzyło mi się nawet spoliczkować dwóch panów Ale to nie były dzieci! Chociaż zachowanie podobne.
A chłopczyk, nie wiem czy przy mnie. Pokazałam mu po prostu...kilka możliwości. Niekoniecznie spójnych z ramami programowymi ;D
Powiem ci, że bardzo lubię ten dzień ze względu na możliwość przebrania.
I tak, mam już pomysł. Będę sama sobie płótnem. Jakkolwiek to brzmi dziwnie - za lalkę porcelanową. Ale popękaną.
I tak, mam już pomysł. Będę sama sobie płótnem. Jakkolwiek to brzmi dziwnie - za lalkę porcelanową. Ale popękaną.
19/09/2037 12:54
Nie mówiłam Ci? Och, ale - zajęłam się tym właściwie od razu po powrocie do Fukkatsu. Wzięłam udział w konkursie, który był przez władze policji organizowany akurat i - oto jestem. Ale, chciałam się tym zająć. I co jakiś czas dostaję od nich nowe zlecenia. Zazwyczaj w poszukiwaniu przestępców, albo zaginionych. Ostatnio, nawiązałam współpracę z... wojskową organizacją, której przygotowuję podobne materiały.
Myślę, że w takim kierunku chcę iść, więc nie wiem czy takie portrety... one niekoniecznie wyglądają dobrze. Nie zawsze przedstawiają ładne rzeczy.
Czasem, maleję duchy.
Myślę, że w takim kierunku chcę iść, więc nie wiem czy takie portrety... one niekoniecznie wyglądają dobrze. Nie zawsze przedstawiają ładne rzeczy.
Czasem, maleję duchy.
19/09/2037 12:55
Dziwne sny? W jakim sensie? Nie licząc faktu, ze sny... zazwyczaj są dziwne.
Blood beneath the snow
Ala
19/09/2037 13:00
SPOLICZKOWAĆ DWÓCH PANÓW? Chciałabym to zobaczyć xD Co zmalowali? Koniecznie musisz mi o tym opowiedzieć hahaha!
A co to za "nieprogramowe" podpowiedzi sprzedałas temu (grzecznemu) chłopcu?
Wow, ale ekstra pomysł. Popękana porcelana? Mam nadzieję, że zobaczymy się na miejscu, żebym mogła podziwiać z bliska twoją charakteryzację
Policja, wojsko!!! Zdecydowanie za rzadko rozmawiamy! Tyle się wydarzyło u Ciebie w międzyczasie, a ja nic nie wiem. Kiedy się ze mną spotkasz?
Ja czasem też je maluję... i to chyba właśnie one są powodem moich koszmarów. Twoich też?
Strona 1 z 2 • 1, 2
maj 2038 roku