Strona 1 z 2 • 1, 2
XXX-XXX-XXX
15/04/2038 5:23
masz całkiem oryginalny sposób na wciskanie numeru. taksówkarzowi też go sprzedałes?
ułozyłeś z choinek zapachowych?
Seiwa-Genji Enma and Seijun Nen szaleją za tym postem.
XXX-XXX-XXX
15/04/2038 08:40
nie przypominam sobie zebym to ja cokolwiek musial gdzies wciskać (⋆ˆ ³ ˆ)
jedyny numer jaki wykrecil mi taksowkarz to na tylnym siedzeniu
15/04/2038 08:41
przemyslales moja propozycje?
15/04/2038 08:42
aha! wlasnie! na pewno potrzebujesz profilowego do kontaktu!!!!
soiesze!
15/04/2038 08:43
(・ω<)
albo skoro o taksowkarzu mowa!!!!
tez mi podeslij przystojniaku
Seiwa-Genji Enma and Fenrys Umbra szaleją za tym postem.
(¬‿¬ )
15/04/2038 13:20
może właśnie w tym tkwi twoj problem
15/04/2038 13:22
musisz uwierzyć ze wystarczy mi jedynie wyobraźnia i widmo twojej gęby wyłaniającej się zza niższych partii baru jeżeli jakkolwiek zdołasz do niego dotrzeć na równych nogach.
masz w tym moja odpowiedź
za dwa dni
po połnocy przyjdź i zamów drinka
jeśli zaprzepascisz nie będe się powstrzymywał i wywalę cie na bruk
XXX-XXX-XXX
15/04/2038 13:20
nic co we mnie tkwi nie nazwe problemem /:
15/04/2038 13:22
wyobrażasz mnie sobie pod barem? kinky~
15/04/2038 13:23
taaaaaak jest! 17 kwietnia. polnoc. tsuki. zanotowaned!
15/04/2038 13:25
mogę miec do ciebie tylko jedna prosbe?
XXX-XXX-XXX
15/04/2038 13:29
doradzilbys mi?
15/04/2038 13:30
nie moge sie zdecydowac co miec na sobie tej nocy
co na mnie najlepiej by lezalo?
+47 zdjęć [zobacz galerię]
tylko szczerze!
Fenrys Umbra ubóstwia ten post.
(¬‿¬ )
15/04/2038 13:29
chcesz poznac odpowiedź? przynajmniej skrawek przyzwoitości. w tym cie jeszcze nie widzialem i zaczynam watpić czy w ogóle ktokolwiek
zartujesz sobie ze mnie?
Seijun Nen ubóstwia ten post.
XXX-XXX-XXX
15/04/2038 13:31
nawet jakbym chciał zażartować to nie da się z takiego sztywniaka
ups! gra slow niezamierzona! ~
poza tym moglbys docenic. chce ladnie wygladac. a ty przeciez wiesz najlepiej z kim bede miec do czynienia. watpie ze ktokolwiek zawiesi oko jezeli przyjde w przyzwoitym stroju kujona z lat osiemdziesiatych
(¬‿¬ )
(¬‿¬ )
odbierz odrzuć
POŁĄCZENIE Z: (¬‿¬ )
00:01
(¬‿¬ )
POŁĄCZENIE Z: (¬‿¬ )
00:01
Po drugiej stronie było słychać trzask zamykanych drzwi, gwar panujący na ulicy i przebijający się przez głośnik ciężki oddech. — Posłuchaj — głos Fenrysa wcale się nie zmienił; znów brzmiał jak zachmurzone niebo. — Nie oczekuję, aby na twoim nosie znalazły się okrągłe oprawki, a przy gardle pstrokata muszka. Wymagam, abyś potraktował to poważnie, bo ludzie, o których się rozchodzi, nie są dresami z powybijanymi jedynkami, którzy ledwie potrafią zliczyć własne palce. Masz nie zwracać na siebie uwagi. Im mniej będziesz rzucać się w oczy, tym lepiej. Facet najprawdopodobniej będzie ze swoją dziewczyną. To problem? — Fenrys odchrząknął; gdzieś trzasnęła odpalana zapalniczka. Taktyczna pauza. — Usuń zdjęcie. — Chyba nie musiał precyzować, o jakim mowa? W ustach znów znalazła się fajka.
XXX-XXX-XXX
POŁĄCZENIE Z: XXX-XXX-XXX
00:22
POŁĄCZENIE Z: XXX-XXX-XXX
00:22
Raaany - stęknięcie uwieńczył głośnym, specjalnie nakierowanym na słuchawkę westchnieniem. - Bywasz zabawniejszy o czwartej nad ranem, dasz wiarę? - Początkowa pretensjonalność prędko wyparowała; znikała z głoski na głoskę i łatwo było się domyślić, że Nen jest w dobrym nastroju. Być może siedział teraz w miękkiej pościeli, z telefonem przy uchu i oglądał wysuniętą przed twarz dłoń o zadbanych paznokciach. Może nawijał sobie kosmyk na palec, niczym nie różniąc się od amerykańskich nastolatek, które leżąc z głową spuszczoną z kanapy, paplają z przyjaciółką o chłopakach. A może - co najbardziej prawdopodobne - znajdował się teraz przed lustrem i przeglądał jakieś akcesoria. - Nie usunę... - odezwał się wreszcie; po jego stronie połączenia stuknęły o siebie jakieś szklane naczynia. Flakoniki? - Chyba, że dasz mi coś w zastępstwie. Hmmm, czy różowy rzuca się w oczy? Chyba tak? Jagodowy dawno wyszedł z mody. Może wrzos? Co sądzisz?
Strona 1 z 2 • 1, 2
maj 2038 roku