Strona 1 z 2 • 1, 2
Nieznany numer
13/05/2037 22:14
I co kurwa
Myślałeś, że ci się dam
Bo jestem dupą?
Cju
Chuju
13/05/2037 22:15
Następnym razem jak usłyszysz nie
To kurwa znaczy nie
Chyba, że mam ci znowu
Wpierdolić hahah
13/05/2037 22:16
Od teraz
Lepiej bierz ze sobą kolegów
Bo w pojedynkę kurwa
Jesteś trupem
@Ye Lian
Warui Shin'ya, Ye Lian, Minoru Yoshida and Saga-Genji Shizuru szaleją za tym postem.
Numer nieznany
13/05/2037 22:23
Dobry wieczór, na wstępie zaznaczę, że to pomyłka. Nie wiem, z kim usiłuje się pani skontaktować, ale zapewniam, że ta osoba nie znajduje się pod tym numerem.
Miłej — choć w tym przypadku bardziej adekwatne będzie życzyć — zdecydowanie spokojniejszej nocy.
Miłej — choć w tym przypadku bardziej adekwatne będzie życzyć — zdecydowanie spokojniejszej nocy.
Warui Shin'ya, Amakasu Shey, Satō Kisara, Yōzei-Genji Setsurō and Yōzei-Genji Naksu szaleją za tym postem.
Nieznany numer
13/05/2037 22:24
Yyyy
No kurwa może uwierzę
Bo ten zjeb nie zna takich zajebistych słów
13/05/2037 22:25
Może
Boisz się?
13/05/2037 22:26
PRZYCHODZĄCE: Numer nieznany
@Ye Lian
Ye Lian, Yakushimaru Seiya and Saga-Genji Shizuru szaleją za tym postem.
Numer nieznany
Numer nieznany POŁACZENIE WYCHODZĄCE: NIEODEBRANE
Naprawdę uważasz, że to jest wyznacznikiem odwagi? Nie mamy o czym dłużej rozmawiać.
Warui Shin'ya, Amakasu Shey and Saga-Genji Shizuru szaleją za tym postem.
Nieznany numer
Wolisz, żebym cie odwiedziła na chacie?
13/05/2037 22:27
PRZYCHODZĄCE: Numer nieznany
@Ye Lian
Warui Shin'ya and Ye Lian szaleją za tym postem.
Numer nieznany
ODEBRANO
POŁĄCZENIE Z: Numer nieznany
00:15
00:15
— Nie sądzę, abyś do mnie trafiła — ton, który rozlega się w słuchawce jest charakterystycznie spokojny. — Zdała pani test na nieustępliwość. Czy rozwiałem już wszystkie wątpliwości i możemy w tym miejscu zakończyć to nieporozumienie?
Warui Shin'ya and Amakasu Shey szaleją za tym postem.
Numer nieznany
ODEBRANO
00:30
00:30
Chwila ciszy z ledwie słyszalnym oddechem w tle. - Ale powaga - rzucone rozbawionym tonem przerwanym kobiecym śmiechem wibrującym w słuchawce. - Nieporozumienie? Przecież dopiero zaczęliśmy się rozumieć. Pomyliłam numer, my bad. - Krótka pauza. - Co do twojego miejsca zamieszkania. To ma być wyzwanie?
@Ye Lian
Warui Shin'ya and Ye Lian szaleją za tym postem.
Numer nieznany
00:58
00:58
Na początku odpowiedziała jej cisza. Dopiero po paru sekundach napynęły opanowane tony: — Nic się nie stało. — Głos musiał należeć do kogoś charakteryzującego się dużą samokontrolą, skoro jeszcze się nie rozłączył. — Nie sądzę, abyś miała traktować je jako wyzwanie. Jest przed dwudziestą trzecią. Poruszanie się w tych godzinach w samotności nie jest rozsądne. Myślę, że doskonale pani o tym wie.
Warui Shin'ya and Saga-Genji Shizuru szaleją za tym postem.
Numer nieznany
ODEBRANO
01:14
01:14
- O kurwa - rozbawiony śmiech jego powagą. - Boisz się tak? - Całkiem poważny, jak na nią ton sugerujący, że chyba mówił serio. W tle słychać jej kroki i przejeżdżające nieopodal samochody. - Nie ma sprawy zostanę z tobą na linii - zblazowany głos przerywany oddechem. - Shey, nie pani. - Krótka pauza. - Rozmawialiśmy już kiedyś?
@Ye Lian
Ye Lian and Saga-Genji Shizuru szaleją za tym postem.
Numer nieznany
01:32
01:32
— Nie sądzę, abyśmy kiedykolwiek ze sobą rozmawiali — zadecydował, pozwalając głosu przenikać na drugą stronę głośnika; statyczny półszept mknął pomiędzy gwarem ulic, warkotem rozpędzonych samochodów. Ton z pewnością kontrastował z wolnością, nieporządkiem rozsypanym na rozszalałych drogach. — Wydajesz się wywodzić z kompletnie innego środowiska. W normalnych warunkach nie zwróciłabyś na mnie uwagi. — Dosłyszał roześmianą grupkę dzieciaków, którą z pewnością musiała minąć. — Jak daleko masz do domu, Shey?
Amakasu Shey ubóstwia ten post.
Strona 1 z 2 • 1, 2
maj 2038 roku