First topic message reminder :
Moje Łobuzy.
Wzięłam się za poprawę kodu, ponieważ wynika coraz więcej błędów dla graczy korzystających z Chrome'a.
To będą tylko kosmetyczne poprawy, ale gdybyście mieli jakieś dodatkowe inspiracje bądź prośby - to najlepszy czas na to.
Na pewno modyfikacji ulegną profile (oraz ich podglądy). Wrzuci się gdzieś też jakieś wyróżnienie w związku z grupami. Menu zostanie wrzucone na górę, bo doszły mnie słuchy, że był problem z przestawieniem się. Podkreślę też bardziej na głównej nowe posty, bo są dość niezauważalne. Te rzeczy zakodowałam.
Dodatkowo Hikaru Ren wspomniała, że kursor jest nieczytelny. Dajcie znać co o tym sądzicie, abym miała bieżące info, bo póki co nikt się nie wypowiedział w tej kwestii.
Tyle na chwilę obecną.
Czekam na wasze wytyczne.
Moje Łobuzy.
Wzięłam się za poprawę kodu, ponieważ wynika coraz więcej błędów dla graczy korzystających z Chrome'a.
To będą tylko kosmetyczne poprawy, ale gdybyście mieli jakieś dodatkowe inspiracje bądź prośby - to najlepszy czas na to.
Na pewno modyfikacji ulegną profile (oraz ich podglądy). Wrzuci się gdzieś też jakieś wyróżnienie w związku z grupami. Menu zostanie wrzucone na górę, bo doszły mnie słuchy, że był problem z przestawieniem się. Podkreślę też bardziej na głównej nowe posty, bo są dość niezauważalne. Te rzeczy zakodowałam.
Dodatkowo Hikaru Ren wspomniała, że kursor jest nieczytelny. Dajcie znać co o tym sądzicie, abym miała bieżące info, bo póki co nikt się nie wypowiedział w tej kwestii.
Tyle na chwilę obecną.
Czekam na wasze wytyczne.
Tokugawa Mamoru napisał:https://i.imgur.com/MCrSEa7.png
Avatar rozjeżdża forum i post? Nie wiem jak to opisać.
Walczę.
Sugiyama Nobuo napisał:Nie wiem czy tak powinno być. Mój obrazek w profilu i ten czarny pasek z boku. Rozmiary jak u Waru:
Naprawione!
Opera&Chrome team meldują, że w dziale poszukiwania tekst jest wyśrodkowany, w przypadku Opery [1:0 dla Chrome] obrazki są w dodatku pomniejszone i jakby ściśnięte, przez co większość wiadomości zajmuje avatar
edit. ten sam team melduje, że na obu przeglądarkach, jak na dole są strony tematu, tak numerek 1 i 2 są pod sobą, a nie obok siebie
edit. ten sam team melduje, że na obu przeglądarkach, jak na dole są strony tematu, tak numerek 1 i 2 są pod sobą, a nie obok siebie
I will not have you without the darkness that hides within you.
I will not let you have me without the madness that makes me.
If our demons cannot dance, neither can we.
I will not let you have me without the madness that makes me.
If our demons cannot dance, neither can we.
Warui Shin'ya ubóstwia ten post.
- Wyjustowałam poszukiwania. Teraz powinno być dobrze.
- Problem numerków jest z tego samego powodu co z avatarami - kwestia mniejszych ekranów. Dalej nad tym pracuję!
- Problem numerków jest z tego samego powodu co z avatarami - kwestia mniejszych ekranów. Dalej nad tym pracuję!
Yuri Chie ubóstwia ten post.
Znalazłem błąd! W temacie w profilu źle przerzuca do tematów. Jeżeli jesteś normalnie w profilu garacza i klikasz Kartę postaci czy uzupełnienie to normalnie przechodzi do tematu, a jak jesteś w jakimś temacie i klikasz sobie na te ikonki, to np. zamiast Karty Postaci przekierowuję Cię na kontakt itd. Nie wiem, czy to tylko u mnie tak dziko działa czy o co chodzi.
Warui Shin'ya ubóstwia ten post.
Wydech.
Widzę w czym problem. Już się zabieram za próbę naprawy!
Minoru Yoshida ubóstwia ten post.
t-to jeszcze ja
daje za przykład Caya, bo u niego mi się rozjechanie rzuciło w oczy i nie wiem, czy to kwestia niewypełnienia jakiś pól, czy czego, ale rzucę, bo no
jestem odpowiedzialnym obywatelem
pyk
daje za przykład Caya, bo u niego mi się rozjechanie rzuciło w oczy i nie wiem, czy to kwestia niewypełnienia jakiś pól, czy czego, ale rzucę, bo no
pyk
I was given a heart before I was given a mind
A thirst for pleasure and war, a hunger we keep inside
Hime Hayami napisał:t-to jeszcze ja
pyk
Pouzupełniajcie wpierw wszystkie wymagane pola w profilu to wtedy się poprzestawia. Tam jest jeszcze pole na obrazek (są aktualnie dwa, ale jedno jest zatytułowane "STARY OBRAZEK" - i to ten nasz mały art z poprzedniej wersji. Jak pisałam wcześniej: zostawiłam to pole jeszcze, aby ci, którzy chcą, skopiowali sobie link). Mi chodzi o uzupełnienie tego na samej górze. Możecie tam nawet wstawić byle co, byle było na razie!
I teraz tak.
Ogarnęłam motyw z profilami (ikonkami) na Chrome, ale niestety to grubsza matematyka. Za sekundę wysmaruję ogłoszenie w tym temacie, więc dajcie mi moment.
Sugiyama Nobuo and Hime Hayami szaleją za tym postem.
Mam bardzo dziwne problemy z czatem, pojawiają mi się pojedyncze wiadomości od niektórych osób. Natomiast aby zobaczyć wszystkie wiadomości muszę odświeżyć całą stronę. Korzystam z Opery GX.
To nie kwestia kodów, tylko problemu z serwerem (tj. z czatem od tego serwera). To się pojawia raz na jakiś czas i zwykle samo mija, ale jakby się przedłużyło - dawaj znać, napiszemy do administracji forumotion. Sama się wtedy podepnę, bo i mi czat postanowił się nie odświeżać (i przeskakują wiadomości).
maj 2038 roku