First topic message reminder :
Moje Łobuzy.
Wzięłam się za poprawę kodu, ponieważ wynika coraz więcej błędów dla graczy korzystających z Chrome'a.
To będą tylko kosmetyczne poprawy, ale gdybyście mieli jakieś dodatkowe inspiracje bądź prośby - to najlepszy czas na to.
Na pewno modyfikacji ulegną profile (oraz ich podglądy). Wrzuci się gdzieś też jakieś wyróżnienie w związku z grupami. Menu zostanie wrzucone na górę, bo doszły mnie słuchy, że był problem z przestawieniem się. Podkreślę też bardziej na głównej nowe posty, bo są dość niezauważalne. Te rzeczy zakodowałam.
Dodatkowo Hikaru Ren wspomniała, że kursor jest nieczytelny. Dajcie znać co o tym sądzicie, abym miała bieżące info, bo póki co nikt się nie wypowiedział w tej kwestii.
Tyle na chwilę obecną.
Czekam na wasze wytyczne.
Moje Łobuzy.
Wzięłam się za poprawę kodu, ponieważ wynika coraz więcej błędów dla graczy korzystających z Chrome'a.
To będą tylko kosmetyczne poprawy, ale gdybyście mieli jakieś dodatkowe inspiracje bądź prośby - to najlepszy czas na to.
Na pewno modyfikacji ulegną profile (oraz ich podglądy). Wrzuci się gdzieś też jakieś wyróżnienie w związku z grupami. Menu zostanie wrzucone na górę, bo doszły mnie słuchy, że był problem z przestawieniem się. Podkreślę też bardziej na głównej nowe posty, bo są dość niezauważalne. Te rzeczy zakodowałam.
Dodatkowo Hikaru Ren wspomniała, że kursor jest nieczytelny. Dajcie znać co o tym sądzicie, abym miała bieżące info, bo póki co nikt się nie wypowiedział w tej kwestii.
Tyle na chwilę obecną.
Czekam na wasze wytyczne.
/kaszl/
Przeczyść ciasteczka, najlepiej jakimś spoko programem typu CCleaner. Powinno pomóc.
Przeczyść ciasteczka, najlepiej jakimś spoko programem typu CCleaner. Powinno pomóc.
Polecam też wciśnięcie shift + F5 na stronie. Miałem ten sam problem z kodami, ciasteczka nie zadziałały, ale kombinacja przycisków zdziałała cuda.
Ostatecznie naprawiło się samo, Hime Hayami miał ten sam problem i zniknął nam jednocześnie. Użycie CCleaner, Odkurzacza i System Ninja nic nie dało, po czyszczeniu ciasteczek błąd dalej istniał.
Warui Shin'ya ubóstwia ten post.
Przypadkiem wykryłem (możliwe) kolejny błąd. A mianowicie kiedy scrolluje się dłuższe wiadomości na Pewu aby przeczytać tekstu, awatar nachodzi na tekst pod awaterem i go zasłania. Niby nic, bo w sumie wystarczy nie scrollowac, ale w sumie jak zajdzie taka potrzeba, to może być niewygodne nie móc przeczytać wcześniejszego fragmentu, tylko dlatego, bo awatar zasłania nam pewien fragment tekstu. Tutaj przykład: klik.
Wlazłam specjalnie w swoje PW, które mam najdłuższe i tam avatar mi w ogóle nie zasłania tekstu (specjalnie jeszcze zmniejszyłam sobie przeglądarkę + wbiłam z Chrome'a). Powiedz: czy tak ci się robi we wszystkich dłuższych PW, czy tylko w tym jednym? + Czy był w nim wykorzystany jakiś kod?
Powiem Ci, że magia, bo dzisiaj jest już wszystko w porządku i wszędzie wyświetla mi się normalnie. Widocznie forumpolish przez chwilę miało swój błąd i teraz powróciło do normy.
No i elegancko.
A co do CB: @Hattori Heizō jutro w tej sprawie napisze do supportu forumotion. Mam nadzieję, że jakoś ogarną ten problem, bo jest irytujący.
A co do CB: @Hattori Heizō jutro w tej sprawie napisze do supportu forumotion. Mam nadzieję, że jakoś ogarną ten problem, bo jest irytujący.
Hejka! Zauważyłam coś, jako że korzystam niekiedy z przełącznika na tryb dzienny, zważywszy na ciemne kolory forum. Podczas gdy w trybie nocnym, tym ciemniejszym, bez problemu na samej górze strony wyświetla się pasek ze ścieżką danego forum, tak w dziennym nie ma tam zupełnie nic, więc traci się możliwość szybkiego powrotu z tematu do subforum itd. Nie wiem, czy to kwestia mojej przeglądarki, czy czegoś innego. ;_; Na telefonie, w każdym razie, dzieje mi się tak samo (a używam innych przeglądarek).
Podsyłam screeny dla zobrazowania.
Edit: Teraz zauważyłam, że tekst z paska jest niżej: klik.
Podsyłam screeny dla zobrazowania.
Edit: Teraz zauważyłam, że tekst z paska jest niżej: klik.
WAS IT JUST A DREAM?
AM I IN TOO DEEP?
W napisie pojawiającym się po najechaniu na strzałkę w górę jest literówka.
@Warui Shin'ya
Naprawione.
@Warui Shin'ya
Również literówka w "Kto jest na forum" - obydwateli.
Naprawione.
maj 2038 roku