First topic message reminder :
Ayooo, pozdrowienia z domu~!
14:41 17/01/2037
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Hecate
09/07/2037 05:12
A to kolejna wiadomość o opuszczonej przez boga godzinie. Jaki diabeł cię podkusił żeby wstawać o piątej? Wróć, jak cię znam, to wstałeś wcześniej i już jesteś w pełni funkcjonujący. Czasem mnie przerażasz...
Festiwal? Brzmi zabawnie.
Może i słyszałam, nie pamiętam szczerze mówiąc. Care to share, skoro najwyraźniej jesteś dość rzetelnym źródłem wiedzy?
@Ye Lian
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Ye Lian ubóstwia ten post.
Ye Lian and Hasegawa Jirō szaleją za tym postem.
Lian-chan
31/10/2037 6:55
Każda okazja do urządzania imprez tematycznych jest dla ciebie korzystna, prawda Black? Niemniej dziękuję. Wesołość może okazać się przydatna podczas przedzierania się przez stos — zajmujących blat biurka — dokumentów.
Jakie miejsce wybrałaś w tym roku?
Hecate Shirshu Black napisał:Hecate31/10/2037 7:27To zabawne, że gdy składam ci życzenia ty zakładasz, że imprezuję.
31/10/2037 7:30
31/10/2037 7:31Bawię się fantastycznie, chyba się napierdolę jak szmata, skoro i tak mnie o to podejrzewają, heh.
@Ye Lian
Lian-chan
31/10/2037 7:38
Nie muszę tego zakładać. Czym był więc dzień z ostatniego roku, kiedy przeszukując moją szafę, znalazłaś dla mnie kiepski strój i wyciągnęłaś do rezydencji rodziny Aikiryu? Już wiele lat temu pozwoliłaś poznać swoją naturę i niejednokrotnie dostrzegałem, ile pozytywnych aspektów czerpiesz z uroczystości o podobnym charakterze. Czyżbym założył mylnie, że tego roku również wykorzystasz okazję i puścisz wodzę wyobraźni?
Nie sądzę, aby to określenie powinno znaleźć się w twojej wiadomości. Jeśli czujesz się z czymś źle, po prostu mi o tym napisz. Doskonale wiesz, że nie jestem dobry w jakiekolwiek domysły.
Hecate Black ubóstwia ten post.
Hecate
31/10/2037 7:40
31/10/2037 7:42
Chciałam po prostu spędzić z tobą dzień, wyciągnąć cię gdzieś poza cztery ściany mieszkania w którym tak lubisz się zamykać. Bal był po prostu wygodną opcją żebyś wyszedł z domu. Lubię Halloween, ale nie miało w tamtym przypadku nic do rzeczy.
31/10/2037 7:42
Spaliłam już chyba pół paczki papierosów, płuca mnie bolą. Dziś nie jest dobry dzień.
@Ye Lian
Lian-chan
31/10/2037 7:44
To prawda. Nie jestem osobą, którą łatwo do tego namówić. Może z prewencji, abym nie musiał znów stać się centrum czyjegoś konfliktu.
Słyszałem kiedyś zalecenie o niepaleniu przed śniadaniem, a tym bardziej na puste serce. Czemu jeszcze nie śpisz?
Hecate
31/10/2037 7:50
31/10/2037 7:51
Tu się zgodzę. Łatwiej namówić cię do picia niż socjalizacji, zaskakujące.
31/10/2037 7:51
Jestem nocnym markiem, pamiętasz? Gdy wy grzecznie leżycie pod kołderką, ja osiągam szczyt funkcjonalności. Poza tym wzięłam pieska na spacer.
@Ye Lian
Lian-chan
31/10/2037 7:53
To oczywiste. Kiedy człowiek zaczyna pić, socjalizacja nie stanowi większego problemu.
Pamiętam, stąd moje zaskoczenie.
Jest prawie ósma, a to chyba nie jest pora nocnego marka, prawda? Zdaję sobie sprawę, że nie jestem najodpowiedniejszą osobą do dzielenia się swoimi troskami. Rzadko mogę przekazać dobrą radę. Mam jednak nadzieję, że spacer choć trochę uspokoi twoje myśli.
Hecate
31/10/2037 7:55
31/10/2037 7:56
Nie byłabym tego taka pewna, nawet pijany zapierasz się rękami i nogami przed wyjściem do ludzi.
31/10/2037 7:56
Ostatnio nie mogę spać. Znaczy... od zawsze nie mogłam, ale nie aż tak.
@Ye Lian
maj 2038 roku