First topic message reminder :
Ayooo, pozdrowienia z domu~!
14:41 17/01/2037
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Lian-chan
31/10/2037 7:59
31/10/2037 8:02
Świeże powietrze ułatwia transportowanie dotlenionej krwi do mózgu, co sprawia, że wszystkie procesy umysłowe zaczynają funkcjonować lepiej. Znika presja, zredukowany zostaje poziom kortyzolu, a w twoim przypadku również adrenaliny. Myślę, że ta opcja okaże się lepsza, niż pokładanie nadziei w trującej nikotynie.
A chyba palisz coraz więcej.
31/10/2037 8:02
Może zabrzmi to niestosownie, ale zazdroszczę ci, Black. Żyjąc w centrum, nie sposób doświadczyć takich luksusów. Ciągły hałas. To nie jest dobre miejsce na odpoczynek dla zwierząt, a co dopiero dla ludzi.
Hecate
31/10/2037 8:05
31/10/2037 8:06
Gdybyś widział ile pali moja ciotka, złapałbyś się za głowę. A mimo tego trzyma się lepiej niż nie jeden zdrowo żyjący atletyk. Poza tym palenie mnie uspokaja.
31/10/2037 8:06
Zawsze możesz zrobić sobie krótkie wakacje od miasta i wpaść na kilka dni. Atmosfera lasu i cisza dobrze by ci zrobiły. Lepiej się tu pracuje i myśli. Nie wspominając już o wspaniałym towarzystwie słynnej wiedźmy z Kinigami. Słyszałam że to fantastyczna dziewczyna, dobra do wypłakiwania w ramię i kieliszka wina. Już od dawna miałeś mnie odwiedzić.
@Ye Lian
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Ye Lian ubóstwia ten post.
Lian-chan
31/10/2037 8:08
31/10/2037 8:10
Fiona już dawno wyprzedziła wszystkie litery zbioru iluzorycznych legend, stając na czele wszystkich tych, których nasłuchałem się w życiu. Ale wy wiedźmy chyba macie to we krwi. Wrzynacie się w pamięć.
Jeśli piszemy o tej samej osobie, to można powiedzieć, że miałem przyjemność skorzystać z konsultacji. Efekt okazał się... skuteczny.
31/10/2037 8:10
Przyjadę do was jeszcze w tym roku, ale pozwól, że tym razem to ja wezmę ze sobą prezent.
Hecate Black ubóstwia ten post.
Lian-chan
05/03/2038 14:03
POŁĄCZENIE Z: Lian-chan
00:32
00:32
— To nic ważnego — uprzedził na przekór poważnym tonem. Gdzieś w tle słychać było przesuwany z ostrożnością kubek i zrezygnowane westchnięcie. — Chociaż. Sam nie wiem. — Chwilę wsłuchiwał się w szum pędzących samochodów po drugiej stornie linii, najwyraźniej zbierając myśli. — Jesteś w mieście? — Brzmiał na zaskoczonego.
Hecate
POŁĄCZENIE Z: Hecate
00:55
00:55
— Bullshit — zaśmiała się dźwięcznie jeszcze nim zdążył cokolwiek więcej powiedzieć. — Zadzwoniłeś do mnie. Ty nigdy do mnie nie dzwonisz. — w tle rozbrzmiało krakanie wrony, musiała być blisko bo dźwięk okazał się bardzo wyraźny. — Owszem, jestem. Chciałam ci zrobić niespodziankę, za pięć minut powinnam być pod twoimi drzwiami.
Lian-chan
02:23
Zapadła cisza, w której jak mogła przypuszczać, Ye Lian przyjął wyprostowaną, spiętą sylwetkę. — Black. Nic nie wspominałaś. — Zabrzmiał jakby po raz pierwszy odeszła od tej reguły. I choć ton mężczyzny wydawał się poważny i racjonalny, to błąkała się w nim rozpoznawalna dla Shirshu niepewność; wkradała się w wyraźnie wypowiadane głoski. — Nie jestem przygotowany, ale oczywiście, jeśli chcesz przyjść to może... — w tle zabrzęczała wstawiona zmywarka — przy okazji będę mógł ci coś pokazać — chwilowa przerwa na oddech. — Zabrzmi to dość bezpośrednio, Black, ale jesteś jedyną osobą, która mogłaby wiedzieć coś więcej. Kiedyś już mi pomogłaś — ton nabrał ponurych tonów — a przynajmniej próbowałaś. Miesiąc temu zrobiłem coś, czego konsekwencji nie zdołałem przewidzieć. — I ciszej, jak gdyby ktoś miał ich podsłuchiwać: — chodzi o keiyaku suru, Black.
Hecate
03:12
03:12
— Spokojnie, żartuję. Choć dopisz to do listy rzeczy, nad którymi musisz popracować. W gruncie rzeczy mało co idzie po naszej myśli, więc zacznij się przyzwyczajać do nie spodziewanych sytuacji. Zaburzyłabym ci cały plan dnia, gdybym rzeczywiście przyszła, co? — Mimo iż na początku brzmiała na rozbawioną, w trakcie mówienia tony na moment opadły. Dałoby się do słyszeć westchnienie gdyby nie zagłuszył go akurat przejeżdżający samochód. — Co zrobiłeś miesiąc temu? Skoro aż dzwonisz żeby o tym pogadać, to chyba musiało być coś poważnego. Tylko mi nie mów że wyszedłeś na imprezę, bo nie uwierzę — Znów się zaśmiała lecz gdy kontynuował słychać było, że dotychczasowy stukot obcasów ustał na krótki moment. — Do czego zamierzasz?
maj 2038 roku