Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
First topic message reminder :
Literówki, zły szyk zdań, błędy ortograficzne i myślowe, rozjazd ramek o dwa piksele i niewyraźna grafika? Jeżeli dostrzeżesz jakieś potknięcie w tekście, wykrzaczy gdzieś grafikę albo wkradnie się chochlik w kodzie - nie będzie lepszego tematu, na wytknięcie tak wielkiej ujmy, jak ten.
Pamiętaj, by dokładnie podać miejsce, aby lokalizacja usterki poszła sprawniej!
Błędy na forum
Literówki, zły szyk zdań, błędy ortograficzne i myślowe, rozjazd ramek o dwa piksele i niewyraźna grafika? Jeżeli dostrzeżesz jakieś potknięcie w tekście, wykrzaczy gdzieś grafikę albo wkradnie się chochlik w kodzie - nie będzie lepszego tematu, na wytknięcie tak wielkiej ujmy, jak ten.
Pamiętaj, by dokładnie podać miejsce, aby lokalizacja usterki poszła sprawniej!
Ten sam post u mnie:
Może to wina przeglądarki? Działam na Chrome.
Może to wina przeglądarki? Działam na Chrome.
Zaczynam zakładać, że tak.
Na Chrome pojawiają się błędy i nieścisłości cały czas i szczerze mówiąc - nie wiem od czego jest to zależne. Zapisałam sobie na boku, aby na to zerknąć w wolnej chwili, choć nie jestem pewna, na ile mój poziom znajomości kodów się tutaj sprawdzi.
Daj jeszcze znać, czy ikony są źle podpisane też na moim profilu, gdy wszystkie są podane?
Na Chrome pojawiają się błędy i nieścisłości cały czas i szczerze mówiąc - nie wiem od czego jest to zależne. Zapisałam sobie na boku, aby na to zerknąć w wolnej chwili, choć nie jestem pewna, na ile mój poziom znajomości kodów się tutaj sprawdzi.
Daj jeszcze znać, czy ikony są źle podpisane też na moim profilu, gdy wszystkie są podane?
Nie jestem pewna, czy to błąd, ale zgłaszam, że od strony edycji profilu nie da rady wpisać sobie swojego discorda. Trzeba to robić przez widok profilu, a wydaje mi się, że nie jest to zbyt intuicyjne, ale może to ja jestem boomerem
Warui Shin'ya napisał:Na Chrome pojawiają się błędy i nieścisłości cały czas i szczerze mówiąc - nie wiem od czego jest to zależne. Zapisałam sobie na boku, aby na to zerknąć w wolnej chwili, choć nie jestem pewna, na ile mój poziom znajomości kodów się tutaj sprawdzi.
^
Yup, jak napisałaś o Chromie, to się domyśliłam, że problem będzie w przeglądarce. Muszę sobie zainstalować dodatkowo dedykowaną, by porównywać je między sobą porównywać. Bo tak to jednak ciężko stwierdzić, czy coś się wykruszyło ogólnie, czy przeglądarka ma dziwne humorki.
Acz i tak dzięki za odpowiedź!
Acz i tak dzięki za odpowiedź!
tutaj znalazłam literówkę - dokładnie w trudności przyswajalności, w tabelce z koszami, które chyba powinny być kosztami!
w temacie mechanika, jest napisane: 5. Wybierz rodzaj kostki: k100/k6.
Do wyboru jest albo k100, albo k10
Do wyboru jest albo k100, albo k10
I will not have you without the darkness that hides within you.
I will not let you have me without the madness that makes me.
If our demons cannot dance, neither can we.
I will not let you have me without the madness that makes me.
If our demons cannot dance, neither can we.
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
maj 2038 roku