Błędy - Page 2
Haraedo

Join the forum, it's quick and easy

Haraedo
Haraedo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Haraedo

Nie 24 Lip - 13:39
First topic message reminder :

Błędy na forum

Literówki, zły szyk zdań, błędy ortograficzne i myślowe, rozjazd ramek o dwa piksele i niewyraźna grafika? Jeżeli dostrzeżesz jakieś potknięcie w tekście, wykrzaczy gdzieś grafikę albo wkradnie się chochlik w kodzie - nie będzie lepszego tematu, na wytknięcie tak wielkiej ujmy, jak ten.

Pamiętaj, by dokładnie podać miejsce, aby lokalizacja usterki poszła sprawniej!
Haraedo

Sugiyama Nobuo

Pią 30 Wrz - 18:13
Ten sam post u mnie:
Błędy - Page 2 LPQnW7q
Może to wina przeglądarki? Działam na Chrome.
Sugiyama Nobuo
Warui Shin'ya

Pią 30 Wrz - 18:16
Zaczynam zakładać, że tak.

Na Chrome pojawiają się błędy i nieścisłości cały czas i szczerze mówiąc - nie wiem od czego jest to zależne. Zapisałam sobie na boku, aby na to zerknąć w wolnej chwili, choć nie jestem pewna, na ile mój poziom znajomości kodów się tutaj sprawdzi.

Daj jeszcze znać, czy ikony są źle podpisane też na moim profilu, gdy wszystkie są podane?
Warui Shin'ya
Sugiyama Nobuo

Pią 30 Wrz - 18:18
Proszę bardzo:
Błędy - Page 2 EzWwnW6
Błędy - Page 2 OGJn8GS
Błędy - Page 2 Ybxyqx8
Błędy - Page 2 HqOYD78
Sugiyama Nobuo

Warui Shin'ya ubóstwia ten post.

Miyazaki Żałość Tsukiko

Nie 2 Paź - 21:37
Nie jestem pewna, czy to błąd, ale zgłaszam, że od strony edycji profilu nie da rady wpisać sobie swojego discorda. Trzeba to robić przez widok profilu, a wydaje mi się, że nie jest to zbyt intuicyjne, ale może to ja jestem boomerem Błędy - Page 2 2294985784

Błędy - Page 2 Sfq5ql1
Miyazaki Żałość Tsukiko
Warui Shin'ya

Nie 2 Paź - 23:22
... że tak zapytam... Chrome?
Warui Shin'ya
Nagai Blotka Kōji

Nie 2 Paź - 23:38
... : |
tak.

Błędy - Page 2 I3axZ7I
Nagai Blotka Kōji
Warui Shin'ya

Pon 3 Paź - 0:38
Warui Shin'ya napisał:Na Chrome pojawiają się błędy i nieścisłości cały czas i szczerze mówiąc - nie wiem od czego jest to zależne. Zapisałam sobie na boku, aby na to zerknąć w wolnej chwili, choć nie jestem pewna, na ile mój poziom znajomości kodów się tutaj sprawdzi.

^
Warui Shin'ya
Miyazaki Żałość Tsukiko

Pon 3 Paź - 0:55
Yup, jak napisałaś o Chromie, to się domyśliłam, że problem będzie w przeglądarce. Muszę sobie zainstalować dodatkowo dedykowaną, by porównywać je między sobą porównywać. Bo tak to jednak ciężko stwierdzić, czy coś się wykruszyło ogólnie, czy przeglądarka ma dziwne humorki.
Acz i tak dzięki za odpowiedź!

Błędy - Page 2 Sfq5ql1
Miyazaki Żałość Tsukiko
Nakamura Kyou

Sro 19 Paź - 11:30
tutaj znalazłam literówkę - dokładnie w trudności przyswajalności, w tabelce z koszami, które chyba powinny być kosztami!

Błędy - Page 2 VSPSQK5
Nakamura Kyou
Yuri Chie

Sro 19 Paź - 12:05
w temacie mechanika, jest napisane: 5. Wybierz rodzaj kostki: k100/k6.

Do wyboru jest albo k100, albo k10 👻

I will not have you without the darkness that hides within you.
I will not let you have me without the madness that makes me.
If our demons cannot dance, neither can we.
Yuri Chie
Sponsored content
maj 2038 roku