First topic message reminder :
@Hyeon Yuushin
Numer nieznany
25/04/2037 21:01
25/04/2037 21:02
25/04/2037 21:03
"best fuck i ever had"?
odważnie
ciekawe kurwa który, bo nie mogę się zdecydować
25/04/2037 21:02
dzięki za numer
zajebiście, bo teraz przynajmniej możesz mi przypomnieć
zapraszam
25/04/2037 21:03
chyba za drugim razem nie zaniżysz poprzeczki?
Hyeon Yuushin ubóstwia ten post.
Numer nieznany
25/04/2037 22:16
25/04/2037 22:17
25/04/2037 22:18
twoja stara chyba też kurwa wyprodukowała o jednego gówniaka za dużo
i to ja daję ci niepowtarzalną okazję wybrania miejsca
żebyś dobrze znał kurwa drogę do domu, gdy już ci najebię
25/04/2037 22:17
może wyłożę to po twojemu
dawaj
tę jebaną
lokalizację
25/04/2037 22:18
zobaczysz kurwa prawdziwą inicjatywę
yuu
Hyeon Yuushin and Fukai Ichigo szaleją za tym postem.
best fuck i ever had
25/04/2037 22:25
uuu groźny
hmmm
okeej
mam pomysł
skoro ja mam wybierać
Twój pokój
25/04/2037 22:26
w akademiku
w środek
mogę opierniczać
*opierać
się o zamknięte drzwi
potem opierzony
się o ścianę
25/04/2037 22:27
skończymy rozmową
na lóżku
bede super wyrozumiały
skoro mój słoiki książe
pamięta juz
moje imie
@Yakushimaru Seiya
Amakasu Shey, Yakushimaru Seiga, Yakushimaru Seiya and Bakin Ryoma szaleją za tym postem.
Numer nieznany
25/04/2037 22:30
25/04/2037 22:31
Numer nieznany DZWONI DO CIEBIE
odbierz odrzuć
25/04/2037 22:32
25/04/2037 22:33
no ty to kurwa zabawny jesteś
jeśli myślisz że
uwierzę, że będziesz tutaj zapierdalał
wygodnie sobie to wymyśliłeś
25/04/2037 22:31
NIEODEBRANE POŁĄCZENIE OD: Numer nieznany (1)
25/04/2037 22:32
ja jebię
a po jedynym kurwa spotkaniu jakie zaliczysz ze ścianą, może zobaczysz gwiazdy
całe pierdolone konstelacje
25/04/2037 22:33
ale jasne
siedź sobie kurwa na dupie w domu
gdzieś i tak cię znajdę
best fuck i ever had
25/04/2037 22:34
w tym momencie
to jestem nawet
rozbestwiony
*rozbawiony
ale w sumie tez
XDDD
25/04/2037 22:35
masz romańskie fantazje
jak chcesz
razem gwiazdy oglądać
25/04/2037 22:37
skoro tchórzysz
ojej
mi tez sie
paluszek omsknął
@Yakushimaru Seiya
Hasegawa Jirō, Yakushimaru Seiya and Bakin Ryoma szaleją za tym postem.
Numer nieznany
25/04/2037 22:36
odbierz odrzuć
no chyba coś ci się pojebało
sam będziesz je oglądał
czytaj kurwa uważnie
sam kurwa tchórzysz
napisałem że
best fuck i ever had
ODEBRANO
- Maaam Cięę - oznajmił śpiewnym głosem na przywitanie Yuu, a chwilę później dało się słyszeć parsknięcie śmiechu, jakby usłyszał coś bardzo zabawnego. - Seiya, Seiya - wymruczał przeciągle, smakując brzmienie jego imienia na języku. - Znowu paluszek Ci się omsknął? Ręce Ci się trzęsą? W "rozłącz" nie trafiłeś już tak szybko... - zauważył. Mógł się założyć, że uśmiech, który rozciągał mu usta niemal od ucha do ucha, był również wyczuwalny w jego słowach. - Czy w tej kwestii także zamierzasz stchórzyć?
@Yakushimaru Seiya
Yakushimaru Seiya ubóstwia ten post.
Numer nieznany
25/04/2037 22:38
TRWA POŁĄCZENIE Z: Numer nieznany
[W słuchawce słychać odległe kurwa. Osoba po drugiej stronie jeszcze nie przysunęła telefonu do ucha. Zaraz parsknięcie – mało rozbawione, raczej kpiące i nieudolnie skrywające zdenerwowanie.]
Trzęsą? Raczej mnie kurwa świerzbią, żeby ci przyjebać. Mam nadzieję, że masz jeszcze zęby do zbierania z ziemi, bo pięść jeszcze mi się kurwa nie omsknęła.
[Dźwięk kroków, bardzo niespokojnych.]
Niby w jakiej kurwa kwestii? Czekam. Przecież sam wybrałeś sobie mój pokój. Wiesz, może to nie taki popierdolony pomysł jak zakładałem? Odświeżę ci pamięć. Dla własnego dobra przestaniesz żyć jakimiś zjebanymi fantazjami.
best fuck i ever had
25/04/2037 22:38
TRWA POŁĄCZENIE Z: best fuck i ever had
Yuu wsłuchiwał się we wszystkie dźwięki w słuchawce z rosnącym samozdowoleniem. Podniósł się sprzed biurka, żeby chwilę później ciężko opaść na łóżko - sprężyny mebla głośno skrzypnęły. - Z moimi zębami wszystko jest w porządku. Powinieneś to pamięć, zostawiły Ci parę śladów na ciele... w tym ten jeden mały tuż pod obojczykiem. Ale zakładam, że już się wygoił. - Głos Hyeona niósł się spokojnie, sennie, przywodząc na myśl pomruk przeciągającego się kota. - Oh, proszę, odśwież, uzupełnię Twoją historię o wszystkie detale. I wiesz, ja już przeżyłem tę fantazję, ale jestem otwarty na następne - cichy śmiech wymsknął mu się spomiędzy warg, na chwilę ukazując, jak pysznie się bawił podczas tej rozmowy. - Niepokoi Cię myśl, że możesz być obiektem moich fantazji? - tym razem w głosie Yuu dało się słyszeć szczere zainteresowanie.
@Yakushimaru Seiya
Numer nieznany
25/04/2037 22:39
TRWA POŁĄCZENIE Z: Numer nieznany
[Cisza. Kto wie? Może gdyby jego własne zęby mogły otrzeć się o siebie z donośniejszym dźwiękiem, pewnie usłyszałby zgrzyt w słuchawce. Nosowy wdech; głęboki, ale niepomocny.]
Nie miałem kurwa czego zapamiętywać. Widzę, że z tekstem mówionym radzisz sobie kurwa równie źle, co z pisanym. Kolejne fantazje będą bardzo odległe od tego, co sobie uroiłeś w tej swojej popierdolonej głowie. Całe szczęście, że tak się kurwa polubiłeś ze ścianami.
[Znów parsknięcie, tym razem bardziej poirytowane.]
Chuj mnie obchodzi, czy nim jestem. Zresztą kurwa na niepokojenie się jest trochę za późno po całym tym pierdoleniu, które mi sprzedałeś. Zajebista wyobraźnia.
best fuck i ever had
25/04/2037 22:39
TRWA POŁĄCZENIE Z: best fuck i ever had
W słuchawce rozległ się śmiech. Wesoły, serdeczny, głośny, taki, od którego trzęsą się ramiona. - Ahh, jesteś rozkoszny. Wiesz co, wpadnę do Ciebie na dniach, bo chyba potrzebujesz tej rozmowy. Będę cały tylko dla Ciebie, w Twoim pokoju, znowu. A jeśli potrzebujesz, żeby jeszcze bardziej ruszyć Twoją pamięć... - Yuu umilkł, ale tylko na chwilę, bo kilka sekund później Seiya mógł wychwycić westchnięcie, krótki jęk i następujący po nim pomruk, wszystkie bardzo erotyczne. - Mmmm, Seiya - jęknął przeciągle, jakby przyjemność zaczynała przesłaniać mu widzenie, a przecież leżał na łóżku i powstrzymywał się od ponownego wybuchnięcia śmiechem. Symfonia odgłosów, jakie zaczął z siebie wydawać, stawała się coraz głośniejsza i głośniejsza, zupełnie bezwstydnie odzwierciedlając to, czego Seiya się nasłuchał poprzednim razem.
@Yakushimaru Seiya
maj 2038 roku