First topic message reminder :
08/05/2037 14:00
@Hecate Shirshu Black
Enma
Na bazarze w Asakurze sprzedają takie cuda
Kupiłem ci jednego.
@Hecate Shirshu Black
Ye Lian ubóstwia ten post.
Hecate
15/11/2037 00:59
Nie wiem, być może. Chyba wolałabym usłyszeć że nie jestem w jego typie niż to, że kiedyś zniknie i odwzajemnienie czyichkolwiek uczuć byłoby nie fair.
@Seiwa-Genji Enma
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Enma
16/11/2037 01:02
Ale tu w sumie ma rację. Zniknąłby, a ty byłabyś jeszcze bardziej rozkochana i bardziej cierpiała. To tak jak kobieta zakochuje się i bierze ślub z ukochanym, a on następnego dnia wychodzi po mleko i już nie wraca.
@Hecate Shirshu Black
Hecate
15/11/2037 01:20
...
Mam dość. Czy wszyscy w tym kraju tak pierdolą od rzeczy? Życie nie istnieje bez ryzyka. Idąc waszym tokiem myślenia po co wogóle w cokolwiek się angażować, skoro następnego dnia może nas pierolnąć tir na pasach, prawda?
Muszę to wszystko przemyśleć, dobrej nocy Enma.
Mam dość. Czy wszyscy w tym kraju tak pierdolą od rzeczy? Życie nie istnieje bez ryzyka. Idąc waszym tokiem myślenia po co wogóle w cokolwiek się angażować, skoro następnego dnia może nas pierolnąć tir na pasach, prawda?
Muszę to wszystko przemyśleć, dobrej nocy Enma.
@Seiwa-Genji Enma
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Enma
16/11/2037 01:30
Nie rozumiem twojego uniesienia. Próbowałaś w ogóle zrozumieć Shin'a i postawić się w jego miejscu? Wiesz, co go spotkało. Balansuje na granicy życia i śmierci. Wystarczy, że jego cel zostanie spełniony i- Myślisz, że dla niego jest to łatwe? On też ma uczucia. I też może się bać. Może czuć się przytłoczony. I niepewny jutra. Powinnaś to wszystko wiedzieć i rozumieć. Zwłaszcza ty.
@Hecate Shirshu Black
Takskasowałamsobiesmsa.
Enma
16/11/2037 01:36
To ty go rzekomo kochasz. Powinnaś takie podstawowe rzeczy wiedzieć.
16/11/2037 01:38
I oczywiście, że masz prawo tak się czuć. Ale każdy reaguje na problemy, emocje i rysy w sercu w różny sposób. Jedni agresją, inni obojętnością a jeszcze inni wycofaniem. Każdy z nas wypracował w sobie mechanizm obronny na takie rzeczy. Atakujesz jego postępowanie jednocześnie nawet nie próbując go zrozumieć dlaczego postąpił tak, a nie w inny sposób. W tej historii próbujesz być ofiarą, kiedy tak naprawdę widzę dwie ofiary antagonisty zwanym życiem.
@Hecate Shirshu Black
Hecate
15/11/2037 01:40
Nie powiedziałam, że go kocham. Już kilka razy zaznaczyłam, że nie użyłabym tak mocnego słowa i że nie jestem tego pewna.
15/11/2037 01:42
Jasne Enma, whatever you say.
@Seiwa-Genji Enma
Enma
16/11/2037 01:50
Wiesz, nie tylko ciebie własny brat chciał zabić. Do tej pory noszę bliznę na szyi po tym, jak próbował odciąć mi głowę. Niestety, takie szczęścia nie mieli moi rodzice, o których głowy potknąłem się, gdy Teru ciągnął mnie do sali, aby wykonać egzekucję. I mimo to nie płaczę, że czuję się osamotniony i przytłoczony. Chociaż to na moich barkach spoczywa los klanu. I to ja zostałem odalienowany od innych ludzi. Ale jasne, płacz dalej jaka to jesteś biedna i poszkodowana przez los. Skoro pomaga ci to lepiej spać. Dorośnij, Hecate. Nie masz już dziesięciu lat.
@Hecate Shirshu Black
Hecate
15/11/2037 02:03
Jak to leciało? "każdy reaguje na problemy, emocje i rysy w sercu w różny sposób" Zabawne, że nagle mnie atakujesz.
@Seiwa-Genji Enma
maj 2038 roku