First topic message reminder :
08/05/2037 14:00
@Hecate Shirshu Black
Enma
Na bazarze w Asakurze sprzedają takie cuda
Kupiłem ci jednego.
@Hecate Shirshu Black
Enma
17/11/2037 02:10
Nikt cię nie atakuje. Próbujesz za to manipulacji emocjonalnej poprzez sprowadzenie swojej osoby do bycia ofiarą.
I nie mam ochoty na dalszą rozmowę z tobą. Jak się ogarniesz - napisz.
I nie mam ochoty na dalszą rozmowę z tobą. Jak się ogarniesz - napisz.
@Hecate Shirshu Black
Hecate
10/12/2037 12:20
Otwieraj drzwi, dzwonię dzwonkiem od 15 minut. Ręce mi zaraz zamarzną, a przyniosłam nie tylko pierniki ale i flaszkę od Fiony
@Seiwa-Genji Enma
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Seiwa-Genji Enma and Ye Lian szaleją za tym postem.
Enma
10/12/2037 12:30
Ale nie ma mnie w domu teraz Będę dopiero za jakąś godzinę.
@Hecate Shirshu Black
Hecate Black ubóstwia ten post.
Hecate
10/12/2037 12:32
A, to wiele zmienia.
10/12/2037 12:45
Już sobie poradziłam. Nie widziałam, że masz takie fajne puchate skarpety. To z alpaki? Są mega miękkie
Czekam, widzimy się za godzinę.
Czekam, widzimy się za godzinę.
@Seiwa-Genji Enma
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Enma
10/12/2037 12:50
... mam nadzieję, że to tylko kiepski żart. Mam już i tak problem z Kamiko, która włazi mi do chałupy kiedy chce, jakbym nie miał prawa na odrobinę prywatności
@Hecate Shirshu Black
Hecate
24/12/2037 00:00
ENMA TY STARA PARÓWO
W tym specjalnym dniu przyszłam ci życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszelkich marzeń i... KASY, CHLANIA I RUCHANIA, A NIE JAKIEGOŚ PIERDOLENIA O SCZCZĘSCIU ZDROWIU POMYSLNOŚCI. Mam nadzieję, że trzymasz klucz tam gdzie zawsze, bo zamierzam się pojawić w przeciągu kilku kolejnych dni i poświętować z tobą wkroczenie na etap dorosłości, tak szybko wyrosłeś... Zrobimy sobie fort z poduszek i kocyków u ciebie w salonie, zamówimy żarcie, odpalimy filmy i się najebiemy, tak jak od dawna planowaliśmy. Prezent już na ciebie czeka, ale przyniosę ci go osobiście. Lepsze życzenia powiem jak już staniemy przed sobą twarzą w twarz, misiaczku.
W tym specjalnym dniu przyszłam ci życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszelkich marzeń i... KASY, CHLANIA I RUCHANIA, A NIE JAKIEGOŚ PIERDOLENIA O SCZCZĘSCIU ZDROWIU POMYSLNOŚCI. Mam nadzieję, że trzymasz klucz tam gdzie zawsze, bo zamierzam się pojawić w przeciągu kilku kolejnych dni i poświętować z tobą wkroczenie na etap dorosłości, tak szybko wyrosłeś... Zrobimy sobie fort z poduszek i kocyków u ciebie w salonie, zamówimy żarcie, odpalimy filmy i się najebiemy, tak jak od dawna planowaliśmy. Prezent już na ciebie czeka, ale przyniosę ci go osobiście. Lepsze życzenia powiem jak już staniemy przed sobą twarzą w twarz, misiaczku.
@Seiwa-Genji Enma
Seiwa-Genji Enma and Ye Lian szaleją za tym postem.
Enma
24/12/2037 00:14
TYLKO NIE PARÓWO.
Dziękuję za pamięć.
I chociaż od dawna nie obchodzę urodzin, to jednak miło otrzymać życzenia :serduszek:
Wpadaj, tylko daj mi dzień prędzej znać, żebym się przygotował! Nie mogę się doczekać, Shirshu.
Dziękuję za pamięć.
I chociaż od dawna nie obchodzę urodzin, to jednak miło otrzymać życzenia :serduszek:
Wpadaj, tylko daj mi dzień prędzej znać, żebym się przygotował! Nie mogę się doczekać, Shirshu.
@Hecate Shirshu Black
Hecate
24/12/2037 00:17
Ale jesteś moją kochaną parówą
Co powiesz na 26? Zdążę upiec twoje ulubione ciasto i udekorować. Będę koło 13, może być?
Co powiesz na 26? Zdążę upiec twoje ulubione ciasto i udekorować. Będę koło 13, może być?
@Seiwa-Genji Enma
Seiwa-Genji Enma ubóstwia ten post.
Enma
08/04/2038 20:22
Jak wygląda miejsce, na którym masz inicjały kontrahentów? Jakieś zmiany? Ważne.
@Hecate Shirshu Black
maj 2038 roku