First topic message reminder :
Ayooo, pozdrowienia z domu~!
14:41 17/01/2037
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Hecate
18/05/2037 05:40
Oczywiście, już nie mogę się doczekać ~
| IN THIS WHOLE WIDE WICKED WORLD THE ONLY THING YOU HAVE TO BE AFRAID OF IS ME |
Hecate
18/05/2037 05:47
Przyniosę znacznie więcej niż prezent, kotku.
Hecate
09/07/2037 02:47
Czy coś się dzieje w mieście? Jak szłam dwa dni temu po zakupy, to wszędzie kręcili się ludzie. Znaczy, zawsze się tam kręcą, ale wyglądali, jakby coś przygotowywali.
@Ye Lian
Ye Lian ubóstwia ten post.
Lian-chan
09/07/2037 05:05
Witaj Black. To twoja kolejna wiadomość w środku nocy.
Zapewne widziałaś przygotowania do festiwalu Natsukashii Matsuri. Wypada co roku od 9 do 16 lipca. Nigdy o nim nie słyszałaś?
Hecate Black ubóstwia ten post.
Hecate
09/07/2037 05:12
A to kolejna wiadomość o opuszczonej przez boga godzinie. Jaki diabeł cię podkusił żeby wstawać o piątej? Wróć, jak cię znam, to wstałeś wcześniej i już jesteś w pełni funkcjonujący. Czasem mnie przerażasz...
Festiwal? Brzmi zabawnie.
Może i słyszałam, nie pamiętam szczerze mówiąc. Care to share, skoro najwyraźniej jesteś dość rzetelnym źródłem wiedzy?
@Ye Lian
Ye Lian and Hasegawa Jirō szaleją za tym postem.
Lian-chan
31/10/2037 6:55
Każda okazja do urządzania imprez tematycznych jest dla ciebie korzystna, prawda Black? Niemniej dziękuję. Wesołość może okazać się przydatna podczas przedzierania się przez stos — zajmujących blat biurka — dokumentów.
Jakie miejsce wybrałaś w tym roku?
Hecate Shirshu Black napisał:Hecate31/10/2037 7:27To zabawne, że gdy składam ci życzenia ty zakładasz, że imprezuję.
31/10/2037 7:30
31/10/2037 7:31Bawię się fantastycznie, chyba się napierdolę jak szmata, skoro i tak mnie o to podejrzewają, heh.
@Ye Lian
Lian-chan
31/10/2037 7:38
Nie muszę tego zakładać. Czym był więc dzień z ostatniego roku, kiedy przeszukując moją szafę, znalazłaś dla mnie kiepski strój i wyciągnęłaś do rezydencji rodziny Aikiryu? Już wiele lat temu pozwoliłaś poznać swoją naturę i niejednokrotnie dostrzegałem, ile pozytywnych aspektów czerpiesz z uroczystości o podobnym charakterze. Czyżbym założył mylnie, że tego roku również wykorzystasz okazję i puścisz wodzę wyobraźni?
Nie sądzę, aby to określenie powinno znaleźć się w twojej wiadomości. Jeśli czujesz się z czymś źle, po prostu mi o tym napisz. Doskonale wiesz, że nie jestem dobry w jakiekolwiek domysły.
Hecate Black ubóstwia ten post.
maj 2038 roku