First topic message reminder :
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Prośby
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Jako że jestem debilem i nie pomyślałem o tym, że po rejestracji nie zmienię nicku, to prosiłbym o aktualizację mojego user name'u na Keita Gotō. Z góry dzięki.
Gotowe! ● Warui
poproszę o zmianę nazwy na Noroi
Nick musi być nazwiskiem i imieniem albo nazwiskiem, pseudonimem i imieniem.
Daj znać, która wersja ci odpowiada. ● Warui
Daj znać, która wersja ci odpowiada. ● Warui
W końcu mi pokazano gdzie, więc oficjalnie proszę o zmianę nicku z bieżącego na Kai Mifune. Dzięki!
Gotowe! ● Warui
Proszę o zmianę nicku na Tokugawa Mamoru. W końcu została podjęta decyzja.
Proszę o zmianę w wolnej chwili nicku z Yugo na Yago - wkradła się drobna literówka.
Z góry dziękuję. c:
Z góry dziękuję. c:
Yosuke nie ma w spisie w grupach i mówił mi, że jest mu trochę smutno. Jakby go można upchnąć na dowódcę I Oddziału to ja bym była wdzięczna, a on weselszy :3
---
Yosuke jest już w spisie i bardzo przepraszamy za niedopatrzenie oraz mamy nadzieję, że Yosuke już nie będzie smutny - Enma
Yosuke jest już w spisie i bardzo przepraszamy za niedopatrzenie oraz mamy nadzieję, że Yosuke już nie będzie smutny - Enma
sorry, to znowu ja -- czy mogę poprosić o przemianowanie na Kaneko Miwa? zorientowałam się poniewczasie że komuś ukradłam nazwisko. dzięki jeszcze raz :gome:Nakao Miwa napisał:prosiłabym o zmianę nicku na Nakao Miwa. dzięki
Proszę o zmianę nicku (ajm sori!) na Nikko Ahane.
Zrobione. Warui
don't need you to tell me
i'm so cynical
i'm so cynical
maj 2038 roku