Prośby
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Proszę o zmianę nicku na Ishida Hikaru.
Z góry dziękuję. <3
Z góry dziękuję. <3
---
Gotowe. - Warui
Gotowe. - Warui
Poproszę o zmianę nicku na Kiyama Ira Samuru.
Dziękuję <3
Dziękuję <3
---
Gotowe. - Warui
Gotowe. - Warui
A ja proszę na przemianowanie mnie na Saga-Genji Hayate
W podzięce pozostawiam shibę
W podzięce pozostawiam shibę
---
Gotowe. Dziękl za shibę. <3 - Warui
Gotowe. Dziękl za shibę. <3 - Warui
Warui Shin'ya ubóstwia ten post.
Przybywam z prośbą, by ktoś z uprawnieniami dotknął mojej meliny i sprawił, by wyglądała jak inne lokacje. Kod mimo działania na podglądzie, nie działa po wysłaniu.
---
Zrobione. - Warui
Zrobione. - Warui
Przybywam z prośbą o zmianę nicku na Yu Jino, dziękuje z góry! :heart1:
---
Zrobione. - Enma
Zrobione. - Enma
Czy można zrobić temat "chętni na fabułę" w dziale usera, aby zgłaszać się lub szukać sobie ludzi do pisania postów? |:
Hej, może dałoby radę coś zrobić żeby pierwszy post tematu był 'przyklejony'? No żeby był widoczny na kolejnych stronach tematu, bo jest to przydatne na przykład w loteryjnym evencie, bo nie trzeba by było non stop się cofać żeby zobaczyć co się wygrało. Poza tym czasami lubię mieć pod ręką opisy lokacji.
Gotowe! ● Warui
Szanowna grupo adminowska, jej emulsjo ekselencjo adminie, jako użytkownicy tego znamienitego forum zwracamy się z oficjalną prośbą o dodanie
tej emotki do czatu. Jesteśmy pewni, że podniesie ona jakość funkcjonowania ogółu i przyczyni się społecznie.
Z góry dziękujemy i łączymy ukłony
Rajka i Razio
tej emotki do czatu. Jesteśmy pewni, że podniesie ona jakość funkcjonowania ogółu i przyczyni się społecznie.
Z góry dziękujemy i łączymy ukłony
Rajka i Razio
Będzie! Dałam cynk Ye. ● Warui
Miyazaki Żałość Tsukiko and Hasegawa Jirō szaleją za tym postem.
maj 2038 roku