First topic message reminder :
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Prośby
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Również Proszę o dodanie Hotaru do lokatorów budynku Chikyou 6-5.
Został dopisany już wcześniej. ● Hattori
Przybywam z prośbo-propozycją, by w temacie rzutów kostką powielić tabelkę z bonusami rzutów, bo nigdy nie pamiętam co ile daje i się kręcę bez sensu po kompendium jak yokai w przeręblu.
Hattori Heizō, Sugiyama Nobuo, Ejiri Carei and Fukai Ichigo szaleją za tym postem.
Hasegawa Jirō napisał:Proszę o podmiankę w karcie postaci aktualnego obrazka na większą wersję. Można przy okazji usunąć ze znaków szczególnych "nie rozstaje się ze szczęśliwą monetą;" - zapomniałem, że tam to jest, a poza tym i tak już pewnie ją przechlał
Przybywam podbić prośbę, bo chyba została przeoczona.
Podmienione. ● Hattori
Sugiyama Nobuo ubóstwia ten post.
Dziękuję za podmiankę obrazka, ale przybywam by koniecznie
Hasegawa Jirō napisał:Można przy okazji usunąć ze znaków szczególnych "nie rozstaje się ze szczęśliwą monetą;" - zapomniałem, że tam to jest, a poza tym i tak już pewnie ją przechlał
Wykreślone. ● Hattori
Proszę o wrzucenie Aoiego w lokatorów do Anami 22-8. Nie żartowałam mówiąc, że będą z Enmą somsiodami.
Dziękuję
Dziękuję
Dopisane. ● Hattori
Chishiya Yue ubóstwia ten post.
Hasegawa Jirō ubóstwia ten post.
- Proszę o wrzucenie Naksu do lokatorów przy Anami 22-8.
- Proszę o wrzucenie Shey do lokatorów przy Namamugi 3.
- Po zmianie rodzinki z Sagi na Yozei prosiłabym o usunięcie wzmianki z kp o tatuażu ze znaków szczególnych. klik
Bardzo dziękuję <3
- Proszę o wrzucenie Shey do lokatorów przy Namamugi 3.
- Po zmianie rodzinki z Sagi na Yozei prosiłabym o usunięcie wzmianki z kp o tatuażu ze znaków szczególnych. klik
Bardzo dziękuję <3
Zrobione. ● Hattori
Prosiłabym o zmianę nicku na Yakushimaru Shizuka
Yakushimaru Seiga, Yakushimaru Seiya and Saga-Genji Shizuru szaleją za tym postem.
maj 2038 roku