First topic message reminder :
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Prośby
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Poproszę o dodanie pod Omoide Yokocho 4 @Isayama Shūsei i @Himura Akira jako lokatorów
Zrobione. ● Hattori
To ja pozwolę sobie poprosić o dopisanie do lokatorów pod adresem OSHIN 18 pana sąsiada mojego @Sugiyama Nobuo
Zrobione. Warui
Hasegawa Jirō and Sugiyama Nobuo szaleją za tym postem.
Prosiłbym o dodanie Minoru Yoshidy do Omoide Yokocho 4 jako lokatora. Również prosiłbym o dopisanie Ivara Hansena do Karasuma 64.
Proszę o dodatnie do kp w znakach szczególnych punkciku;
Dziękuję
- Kod:
<font color="#428C3B">∎</font> Wokół szyi chłopca widoczna jest szeroka, biała pręga (bruzda wisielcza); pamiątka po próbie samobójczej. Bliznę zakrywa zazwyczaj obrożami, rzadko pozwalając komukolwiek na zauważenie jej, starając się ukryć ją za wszelką cenę.
Dziękuję
Dopisane. ● Hattori
Proszę o podmiankę w karcie postaci aktualnego obrazka na większą wersję. Można przy okazji usunąć ze znaków szczególnych "nie rozstaje się ze szczęśliwą monetą;" - zapomniałem, że tam to jest, a poza tym i tak już pewnie ją przechlał
Yakushimaru Seiga ubóstwia ten post.
Warui Shin'ya ubóstwia ten post.
maj 2038 roku