First topic message reminder :
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Prośby
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Proszę o deaktywację Toshiko.
Opuściła ją dwójka przyjaciół, ojciec, z kontraktem nie wyszło, grupa jest martwa, a z pustego nawet Salomon nie naleje. Nie widzę sensu trzymać postaci bez relacji i celu.
Jak pojawi się jakiś aktywny gracz Kyoken to pamiętajcie, żeby moderatora grupy też ogarnąć. Tematy w kyokeńskim dziale zostawiam, niewiele i tak z tym zrobiłam.
Opuściła ją dwójka przyjaciół, ojciec, z kontraktem nie wyszło, grupa jest martwa, a z pustego nawet Salomon nie naleje. Nie widzę sensu trzymać postaci bez relacji i celu.
Jak pojawi się jakiś aktywny gracz Kyoken to pamiętajcie, żeby moderatora grupy też ogarnąć. Tematy w kyokeńskim dziale zostawiam, niewiele i tak z tym zrobiłam.
Gotowe. • Ye Lian
Warui Shin'ya, Ejiri Carei and Itou Alaesha szaleją za tym postem.
Proszę o wrócenie mi kolorku!!1
Kaname Shirotani może też dostać przy okazji z powrotem. Posty były pisane i w ogóle.
Kaname Shirotani może też dostać przy okazji z powrotem. Posty były pisane i w ogóle.
Wyciągałam też chronologię, karty postaci i kontakty • Ye Lian
Everything I've ever let go of
has claw marks on it.
has claw marks on it.
Warui Shin'ya and Satō Kisara szaleją za tym postem.
Poproszę o kolorek.
Gotowe! • Ye Lian
Ye Lian and Itou Alaesha szaleją za tym postem.
Poproszę o przywrócenie mnie do żywych
Gotowe! • Ye Lian
Ye Lian ubóstwia ten post.
Proszę o wyjęcie mnie tego wątku ze śmietnika i przeniesienie do retro, bo będzie kończone. Dziękóweczka.
Gotowe! • Ye Lian
Ye Lian ubóstwia ten post.
I tutaj również poproszę o kolor – czas się rozruszać.
Gotowe!
Ye Lian, Arihyoshi Hotaru and Itou Alaesha szaleją za tym postem.
Proszę, tak dla odmiany, o deaktywację tego konta (Saga-Genji Hayate) oraz @Yakushimaru Shizuka. Muszą przemyśleć w kącie swój brak przydatności
Zrobione.
Ye Lian and Raikatsuji Shiimaura szaleją za tym postem.
Fenrys Umbra ubóstwia ten post.
Ye Lian and Ejiri Carei szaleją za tym postem.
maj 2038 roku