Ye Lian - Warui Shin'ya - Page 12
Haraedo

Join the forum, it's quick and easy

Haraedo
Haraedo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Warui Shin'ya

Pon 10 Kwi - 19:10
First topic message reminder :

Chodzące Oświecenie (i jakże seksowne)

Ye Lian - Warui Shin'ya - Page 12 ElPrDgi
03/04/2037 21:11
Chodzące Oświecenie (i jakże seksowne)
udostępnił lokalizację

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian and Hasegawa Jirō szaleją za tym postem.

Warui Shin'ya

Sob 23 Mar - 16:32
Xīn'ài

Ye Lian - Warui Shin'ya - Page 12 NmNRFsL
21/03/2038 10:46
zachowuję to ja pełen profesjonalizm w miejscu obleganym przez rencistów i to minimum 80+ (zaznaczam - od godziny ciągiem) i chociazby za to powinieneś być dumny

aha. ale ludzie i tak się bedą na ciebie gapić

już na halloween cię jedna laska tak obcinała wzrokiem ze cud ze ci wszystkich ubrań nie poćwiartowała byle się dostać pod ich warstwy

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian ubóstwia ten post.

Ye Lian

Sob 23 Mar - 16:40
Liàn'ài

Ye Lian - Warui Shin'ya - Page 12 8JHi2hm

21/03/2038 10:49
Dziwne. Nie zwróciłem uwagi. A może dziwniejsze jest to, że sam to zarejestrowałeś?

@Warui Shin'ya

Ostatnio zmieniony przez Ye Lian dnia Sob 23 Mar - 16:44, w całości zmieniany 1 raz
Ye Lian

Warui Shin'ya ubóstwia ten post.

Warui Shin'ya

Sob 23 Mar - 16:43
Xīn'ài

21/03/2038 10:49
naprawdę nie dało się NIE zauwazyc. była przebrana za króliczka playboya. ale na tym jej zalety się kończyły. sapała jak lokomotywa, wokól jej nog zbierala sie juz trzycentymetrowa (na głębokośc a nie srednice) powódz ze sliny a wszyscy przyjaciele trzymali rece pod jej twarza bo kto pierwszy zlapie te wybabuszone z fascynacji gałki to jego. w myślach obstawiałem zaklady kto wygra

poza tym byleś wtedy zajęty kawą

ps celowo ignorujesz prawdę że nalezy mi się pochwała? chyba jeszcze ani razu nie powiedziałeś mi nic miłego. i nie nawiązuję do dzisiaj. ogólnie

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian

Sob 23 Mar - 17:01
Liàn'ài

21/03/2038 10:51
Shin'ya... zapewne. Zakładam, że wyglądało to dokładnie tak jak opisałeś.

Upewnię się o tym, kiedy przyjadę. Zobaczymy się na miejscu. Muszę wysuszyć włosy. Stoję z suszarką w ręku od dwóch minut. Zaraz zdrętwieją mi palce.

@Warui Shin'ya

Ye Lian

Warui Shin'ya

Sob 23 Mar - 17:04
Xīn'ài

21/03/2038 10:52
dobra. mam nadzieję że ta twoja suszarka jest z gorącym nawiewem bo może chociaż ona ociepli twój stosunek do mnie

wracam do pisania listu

wcale nie chciało mi się dalej rozmawiać.

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Warui Shin'ya

Czw 4 Kwi - 14:19
Xīn'ài

04/04/2038 20:02

POŁĄCZENIE PRZYCHODZĄCE

Xīn'ài

odbierzodrzuć

POŁĄCZENIE Z: Xīn'ài

00:33

[ skrzypienie drewnianych stopni; ]

No witam zadbany. Blondynie. W beżowym płaszczu. Wyglądający jakby mógł kupić cały budynek wraz z fundamentami. Niezwiastujący niczego dobrego. Chyba nie naślesz lichwiarzy na panią Morisue? Prawie jej wałki z włosów pospadały na samą wizję.

[ w zmęczonym tonie - po pracy? treningu? imprezie? - wybrzmiewało rozbawienie; jeszcze nim po drugiej stronie połączenia ktokolwiek zdążyłby odpowiedzieć, Shin'ya wtrącił krótkie: ]

Dzięki. Moje dni są policzone, co? Będę pamiętał, by od teraz czerpać pełnymi garściami.

[ pobrzękiwały metalowe klucze; zgrzytnęło, gdy jeden z nich trafił w otwór zamka, by zaraz szczęknąć, zwalniając blokadę; gdzieś w tle rozległy się odgłosy psich łap uderzających pazurami o stare deski podłogowe; ]

Nie chciałeś wpaść?

[ jakiś szelest; może ubrań; zaraz po tym buchnięcie czegoś ciężkiego (torby?) o ziemię; sapnięcie psa, do którego musiał się nachylić; ]

Mam ciasto.

[ jak co roku; ]

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian

Czw 4 Kwi - 19:55
Liàn'ài

04/04/2038 20:02
ODEBRANE POŁĄCZENIE

POŁĄCZENIE Z: Liàn'ài

02:40

W słuchawce rozgościła się cisza; nie dopuszczała Ye Liana do głosu. Pozwalała nieść go przez narrację szczeniackiego tonu. — Nie podejrzewałem, że w Kasuge obawiacie się ludzi mających odrobinę klasy — I nawet jeśli w ustach mężczyzny dominował pozbawiony emocji ton, to wsłuchując się w te wyrażone dźwięki, Shin'ya doszukać się mógł dziwnej swobody. Może nawet dałoby się określić Ye Liana mianem zrelaksowanego; jakby próbował swoich sił w zaszczepieniu nieśmiałego żartu. — Jak to mawiał Albert Einstein: znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Może to idealna pora, aby zmienić to, co potem, na to, co teraz. Podoba ci się? — zapytał po chwili z lekkim ociągnięciem; może zwątpieniem, które nie chciało jednoznacznie ujawnić się w tym bezpośrednim zapytaniu. Mężczyzna wydawał się skupiony na pogłosie dochodzącym z wnętrza poddasza. Sam jednak nie demaskował się bezpośrednio żadnym, które mogłyby zdradzić, gdzie dokładnie się znajduje. Tło podłożone pod kojące dźwięki dobrze persewerującego japońskiego języka były okryte kołdrą tajemnicy. — Myślałem, że świętujesz na mieście. — Na wzmiankę o cieście ciało Ye Liana poruszyło się; czyżby siedział w fotelu? — Zrobione w naprawionym piekarniku? — Nie wiedzieć czemu wspomnienie ubiegłego roku zamknęło usta na kłódkę i nabiegło trwające między nimi łącze dziwnym naelektryzowanym napięciem. Może to przez samo uświadomienie sobie ile od tamtego czasu się między nimi zmieniło.

Ye Lian

Warui Shin'ya and Raikatsuji Shiimaura szaleją za tym postem.

Warui Shin'ya

Pią 5 Kwi - 2:20
Xīn'ài

POŁĄCZENIE PRZYCHODZĄCE

Xīn'ài

odbierzodrzuć

03:53

[ krótki śmiech; jakby jednak wyłapał ten żart obleczony naturalną oziębłością, doszlifował go wystarczająco odpowiednio, aby mimo twardej powłoki widać było to, co w środku; ]

Kasuge pamięta jeszcze stare czasy, gdy było włączone w Nanashi. Widok porządnych obywateli kręcących się gdzieś w pobliżu to zawsze zbyt dziwne, aby dało się na coś podobnego przymknąć oko. Po co ktoś taki miałby się tutaj kręcić? Motyli nie znajdziesz na wysypisku. Brakowałoby im nektaru i szybko by zdechły przykryte rojem much.

[ skrzypienie desek; charakterystyczne, kompletnie też ignorowane, bo trudno nie przyzwyczaić się do starych paneli, kiedy dzień w dzień słyszy się ich piskliwe zawodzenie; Shin'ya musiał mieć jeszcze założone buty, bo kroki rozbrzmiewały głucho i ciężko - w sekundowych odstępach, jak tyknięcia zegara; ]

I jasne, że się podoba.

[ uśmiech dało się wyczuć nawet w tonie głosu; ]

Dostałbym kamień i też bym się cieszył. Chociaż z kamieniem nie bałbym się, że coś zepsuję. Tu jest nawet wgrane "Ciao Bella", chcesz posłuchać?

[ nie oczekiwał odpowiedzi - włączył i tak, nieomal zagłuszając wzmiankę o mieście; musiał jednak skupiać się przede wszystkim na wartości rozmowy, nie na muzyce, skoro bez problemu był w stanie odpowiedzieć, jeszcze zanim zmniejszył głośność z nowego urządzenia; ]

Wolę kameralne przyjęcia, więc miasto co roku odpada.

[ uzupełnił swobodnie, gdzieś przy dodatkowym akompaniamencie szurnięcia czegoś zakończonego metalowym elementem; łatwo można było się domyślić, że to psia smycz, kiedy dobiegły znów odgłosy pazurów wystukujących własny rytm; ]

Będę częstować ciastem z naprawionego piekarnika, jeżeli to cokolwiek zmienia.

[ odchrząknięcie nie pozbyło z więzadeł resztek chrypy, ale równie dobrze mógł to zrobić, aby dać sobie dodatkowy moment na zastanowienie; ]

Mam też składniki na sałatkę... mogę przygotować na kolację.

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian

Pią 5 Kwi - 21:14
Liàn'ài

POŁĄCZENIE Z: Liàn'ài

06:23

W komórce rozległo się ciche westchnięcie; raptownie zlało się z puszczonym dźwiękiem muzyki. Korciło, aby go skorygować; że z pewnością chodziło mu o utwór „Bella Ciao”. Perfekcjonizm Ye Liana był czujny. Wyłapywał nieścisłości na każdym kroku. Jednak przy Shin'yi wymagał od mężczyzny znacznie więcej niż w przeżywanej codzienności. Jakby chłopak cały czas pokazywał mu, że da się naginać ramy i nie czuć się z tego powodu ujmy; że nie zbiera się za to żadnych batów. Kiedy jednak skończył mówić, coś w tle zaszeleściło, na drewniany blat została odstawiona szklanka. — Zmienia. Kulinaria to niełatwa dziedzina. Wymaga wprawy i dobrej znajomości produktów, ich wpływu na wysoką temperaturę. Wielu ludzi poddaje się przy pierwszym zakalcu. W najgorszym wypadku — do wypowiedzi wkradł się niewinny podtekst — myślę, że cydr będzie do niego pasować. — Pomimo swojego statecznego tonu, głoski wypowiadał gładko, jakby sunął po cienkim szkle. Jakby wcale nie odkleił stóp od parkietu.

Ye Lian

Warui Shin'ya

Sob 20 Lip - 17:26
Xīn'ài

07:03

Od kiedy jesteś takim wielbicielem alkoholi?

[ tłumione parsknięcie słyszane idealnie w akompaniamencie szczęku przekręcanych w zamku kluczy; ]

Chyba, że potrzebujesz czegoś na odwagę. Wystarczy, że po prostu przyjedziesz. Zweryfikujesz przy okazji czy i tym razem mi się upiekło. Ciao bella!

POŁĄCZENIE ZAKOŃCZONE

Xīn'ài

Czas trwania: 07:21

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Sponsored content
maj 2038 roku