Ye Lian - Warui Shin'ya - Page 5
Haraedo

Join the forum, it's quick and easy

Haraedo
Haraedo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Warui Shin'ya

10/4/2023, 19:10
First topic message reminder :

Chodzące Oświecenie (i jakże seksowne)

Ye Lian - Warui Shin'ya - Page 5 ElPrDgi
03/04/2037 21:11
Chodzące Oświecenie (i jakże seksowne)
udostępnił lokalizację

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian and Hasegawa Jirō szaleją za tym postem.

Ye Lian

15/8/2023, 20:05
Yelonek

Ye Lian - Warui Shin'ya - Page 5 Qs4AVI8

19/05/2037 02:23
NIEODEBRANE POŁĄCZENIE OD: Yelonek (1)

19/05/2037 02:25
Wiadomość wycofana

Nie oddzwaniaj.

- kilka dłuższych minut później -

19/05/2037 02:31
Nie powinienem do ciebie pisać. Jestem lekko wstawiony, ale tylko lekko. Piłem cały wieczór i czekałem do północy.

Nie sypiasz nocami.

@Warui Shin'ya
Ye Lian

Warui Shin'ya, Hecate Black and Raikatsuji Shiimaura szaleją za tym postem.

Warui Shin'ya

15/8/2023, 23:00
He's the be(a)st!

19/05/2037 02:29
nie zdążyłem nawet przeczytać. maluje pokoj jakiejs ruskiej babie o trzeciej w nocy bo dostaje zawału i szuka sierpa byle sie z odpicowaniem salonu wyrobic

termin do "wczoraj, Ебена мать!!"

19/05/2037 02:32
eh ye lian

ile razy mam ci mowic. tymi twoimi zachwaszczonymi herbatkami nie da się upić nawet lekko

wstawiona to będzie co najwyżej meblościanka do tej babushkowej Сука jak farba zeschnie

Блядь... ale napisałeś.

po co czekałeś do północy kopciuszku?

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian ubóstwia ten post.

Ye Lian

15/8/2023, 23:34
Yelonek

19/05/2037 02:33
To co mi powiedziałeś.

Zedrzeć kolana.

19/05/2037 02:34
Chciałbym zrobić wszystko co w mojej mocy, aby wstać.

19/05/2037 02:36
Myślę, że mógłbym ci pozwolić.

@Warui Shin'ya
Ye Lian

Warui Shin'ya ubóstwia ten post.

Warui Shin'ya

15/8/2023, 23:42
He's the be(a)st!

19/05/2037 02:39
[ po kilku minutach ]

odbierzesz jak zadzwonie?

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian

15/8/2023, 23:46
Yelonek

19/05/2037 02:42
To nie jest najlepszy pomysł.

@Warui Shin'ya
Ye Lian

Warui Shin'ya

15/8/2023, 23:51
He's the be(a)st!

mam rece od lokci po dlonie uwalone sniadym rozem wybranym przez ruska babę. naprawdę chcesz, zebym w takim stanie pisal wiadomosci związane z jedyną słuszna decyzja jaką podjąłeś w życiu?

klepie te esemesy jakbym pukal w drzwi, tym takim zgieciem palca. wygladam jak idiota.

ale za jakas godzine powinienem skonczyc. przyjechac?

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian

16/8/2023, 00:09
Yelonek

Potrzebuję chwili.

19/05/2037 02:46
Yelonek POŁACZENIE PRZYCHODZĄCE: ODEBRANE

POŁĄCZENIE Z: Yelonek

00:11

W pierwszym momencie w słuchawce poniósł się ogłuszający szelest. Gdzieś za nim dosłyszeć mógł kroki bosych stóp, przyklejających się do chłodnej powierzchni i tknięcie wciskanego przełącznika. Minęła długa chwila nim dosłyszał pierwsze słabe, rozdarte dźwięki, wypowiedziane niemal na bezdźwięcznym wydechu. — Jesteś sam?

@Warui Shin'ya
Ye Lian

Warui Shin'ya

16/8/2023, 00:32
He's the be(a)st!

POŁĄCZENIE Z: He's the be(a)st!

00:12

[W tle od razu wybuchają dźwięki nocnego miasta; szum przejeżdżających w dole pojazdów; tępe dudnienie w oddali z jednego z rozrywkowych klubów; dmący powiew wiatru, niemal przywodzący na myśl obraz poruszanych kosmyków włosów w sposób, w jaki poruszają się liście w najwyższych koronach drzew. Chwila milczenia trwa dosłownie pół sekundy, ale jest wyczuwalna, jakby przez telefoniczną linię wpierw dotarły słowa, a dopiero później ich znaczenie. Wtedy od razu, po drugiej stronie połączenia, rozlega się parsknięcie.]

Nie. Dwa pokoje dalej chrapie ruska baba. Nie pilnuje mnie, bo uważa, że jedyną cenną rzeczą, którą mógłbym wynieść z tego mieszkania, jest ona sama - a tego by przecież nie przespała.

[Strzyk odpalanej zapalniczki; moment przerwy. Może na namysł, może specjalny, jak pauza w melodii, by narosło napięcie.]

Skoro o przespaniu mowa.

[W tonie słychać drżenie tłumionego rozbawienia.]

Ye Lian, teraz są ważniejsze kwestie niż to, czy ktoś jest obok. Nie spodziewałem się, że się odezwiesz, wiesz? Nie po takim czasie. Minął miesiąc. Po pytaniu mam rozumieć, że ty jesteś sam, ale nie chcesz być?

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian and Shogo Tomomi szaleją za tym postem.

Ye Lian

16/8/2023, 01:13
Yelonek

POŁĄCZENIE Z: Yelonek

00:28

Oddech wibrował, tak samo, jak drga zawieszony na gałęzi cherlawy liść. Wentylacja brzęczała cicho, odmierzała sekundy; dzieliła niedoścignione myśli. Kolejne stuknięcie przypominało zetknięcie ciała ze sztywną powierzchnią, a pogłos zsunięcia, podpowiadał, iż znajdujący się na linii mężczyzna usiadł przy czystej glazurze. Nastąpiło kilka kolejnych oddechów. Dowód wątpliwej obecności. — Gdybym- — zaczął marnie, głosem nieprzypominającym pewności. Krótki świst umykającego powietrza poniósł przymglone słowa: — Jeśli zostałoby to między nami, mógłbym się przygotować — napięcie spowiło słuchawkę; cichy dźwięk nabieranego powietrza i szept — Zgasilibyśmy światło. Nie musielibyśmy się widzieć. Zamknąłbym oczy. Moglibyśmy mieć opaski na oczach jak w filmie... — przełknięcie i zawahanie. — Nie wiem, jaki miał tytuł. Muszę się zastanowić.

@Warui Shin'ya
Ye Lian

Warui Shin'ya and Shogo Tomomi szaleją za tym postem.

Warui Shin'ya

16/8/2023, 01:36
He's the be(a)st!

POŁĄCZENIE Z: He's the be(a)st!

00:36

[Cisza jaka towarzyszy słowom Ye Liana ma w sobie coś z bezsprzecznej uwagi; skupienia tak silnego, że nawet oddech zdaje się o pół tonu mniej słyszalny. Jedynie raz powietrze po drugiej stronie połączenia ślizga się wraz z wdechem - pauzą - wydechem. Powolnym, godnym wyłącznie nałogowców zaciągających się papierosem.]

Nie sądziłem, że oglądasz takie filmy.

[Kiedy się odzywa, w tle rozlega się nagle sinusoida alarmu karetki tak głośna, jakby przejeżdżała tuż przy komórce. Gdzieś mimo tego, w słowach, nieprzerwanie dźwięczy rozbawienie.]

Możesz się przygotować, jeżeli tak ci łatwiej. I zasłaniać oczy. Mnie to raczej niepotrzebne.

[Szelest ubrania, być może podczas zmiany pozycji. Wszystko rozlega się w asyście jękliwego skrzypnięcia metalu; barierki?]

Siedzisz teraz w domu?

[...]

Pytam dla jasności. Brzmisz inaczej niż zwykle, więc pewnie jesteś wstawiony mocniej niż nakreśliłeś w wiadomości. Jeżeli znajdujesz się na mieście, podjadę po ciebie i podrzucę do mieszkania.

[Znów to samo parsknięcie.]

I wrócę do siebie. Chociaż... cholera, to musi być niezapomniane przeżycie. Od kiedy się znamy, ani razu nie było okazji, żebyś wypił więcej niż opary z jakiegoś obrzydle drogiego wina. Mamy dziś święto, że sięgnąłeś po alkohol?

@Ye Lian
Warui Shin'ya

Ye Lian and Shogo Tomomi szaleją za tym postem.

Sponsored content
maj 2038 roku