First topic message reminder :
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Prośby
Temat przeznaczony na kierowanie próśb w stronę administracji. Od tych ze zmianą nicku, na tych o przeniesienie tematu do archiwum kończąc.
Proszę o zmianę w wolnej chwili nicku z Yugo na Yago - wkradła się drobna literówka.
Z góry dziękuję. c:
Z góry dziękuję. c:
Yosuke nie ma w spisie w grupach i mówił mi, że jest mu trochę smutno. Jakby go można upchnąć na dowódcę I Oddziału to ja bym była wdzięczna, a on weselszy :3
---
Yosuke jest już w spisie i bardzo przepraszamy za niedopatrzenie oraz mamy nadzieję, że Yosuke już nie będzie smutny - Enma
Yosuke jest już w spisie i bardzo przepraszamy za niedopatrzenie oraz mamy nadzieję, że Yosuke już nie będzie smutny - Enma
sorry, to znowu ja -- czy mogę poprosić o przemianowanie na Kaneko Miwa? zorientowałam się poniewczasie że komuś ukradłam nazwisko. dzięki jeszcze raz :gome:Nakao Miwa napisał:prosiłabym o zmianę nicku na Nakao Miwa. dzięki
Proszę o zmianę nicku (ajm sori!) na Nikko Ahane.
Zrobione. Warui
don't need you to tell me
i'm so cynical
i'm so cynical
Chciałabym prosić o zmianę niku na Yōzei-Genji Noriaki
Zrobione. Warui
Proszę o dodanie Randolph Éric Varmus jako lokatora pod adresem - Higashi 135.
Also, proszę o przyklejenie opisu mieszkania na samą górę.
Dziękuję
Also, proszę o przyklejenie opisu mieszkania na samą górę.
Dziękuję
Zrobione. Warui
Poproszę o zmianę wzrostu na 181 cm, ponieważ Haru miał być średniego wzrostu, a tutejsze wielkoludy tę średnią zawyżyły. Wagę proszę podnieść do 66 kg
Zrobione. Warui
here we are
i'm kneeling at your altar
i'm down here on my knees
take me to your sweet oblivion
i'm down here on my knees
take me to your sweet oblivion
Seiwa-Genji Enma, Hasegawa Jirō and Minoru Yoshida weszli na wyżyny pogardy dla posta.
Proszę o dodanie Akiyama Toshiko pod adres Haimetsu 112, bo mi opieka społeczna zaczyna grozić niewypłacaniem socjalu.
Zrobione. Warui
|
|
maj 2038 roku