Ye Lian and Hasegawa Jirō szaleją za tym postem.
Liàn'ài
POŁĄCZENIE Z: Liàn'ài
06:48
Uciszenie prawy było trudniejsze od schwytanie psychopaty. Nie mógł uciec od tego, co słyszał; od dźwięków przebijających się przez wypełnioną bałaganem czaszkę. Dopiero teraz zdał sobie sprawę, że upojenie alkoholowe było krótkie i ulotne — przede wszystkim proste. Poranek był trudniejszy; refleksyjny i pobudzający — z każdym wypowiadanym przez Shin'ye zdaniem miał wrażenie, iż młot roztrzaskuje koncentracje na miazgę. Starał się uchylić oczy, lecz otworzył tylko jedno. Blady i przerażony każdym kolejnym zasłyszanym zdaniem, zagryzał do bólu wargę. — Wystarczy. — Niemal wszedł mu w słowo. Głowę wypełniała zgnilizna i ropa. — Nie jestem w stanie teraz o tym myśleć. — Dźwięk rozkładalnych na poręczy rąk, szmer przeczesywanych drżącymi palcami włosów. — W miarę możliwości chciałbym się jeszcze przespać. — Wiedział, że już nie uśnie. Zbyt źle się czuł. Stres, który zacisnął żołądek, przywołał mętne wspomnienie, na które poczuł napływ nudności. Tylko myśl. Zawsze pomyśl, zanim coś zrobisz, Ye Lian. Przestrzeń wypełniło kilka wydechów, cichych, pełnych rozważań. Wielopoziomowa odmowa przekształciła się w słowa, które ledwo przeszły przez zdarte gardło: — Nie wspominaj o tym. I najlepiej usuń zdjęcie — i cichsze — porozmawiamy innym razem. Odezwę się.
ZAKOŃCZONE POŁĄCZENIE Z: Liàn'ài
CZAS TRWANIA 06:48
CZAS TRWANIA 06:48
Warui Shin'ya ubóstwia ten post.
Ye Lian ubóstwia ten post.
Liàn'ài
17/08/2037 08:00
[Kontakt Liàn'ài przesyła zaproszenie do spotkania: sobota, 22 sierpnia 2037 godzina: 21:00-22:00]
Kliknij tutaj, aby dołączyć do spotkania
Kliknij tutaj, aby dołączyć do spotkania
Warui Shin'ya and Hasegawa Jirō szaleją za tym postem.
Ye Lian, Hasegawa Jirō and Saga-Genji Shizuru szaleją za tym postem.
Xīn'ài
31/10/2037 16:12
pewnie i tak zignorujesz te wiadomosc tak jak 27 poprzednich
ale wyjezdzam
Liàn'ài
31/11/2037 16:13
Powinieneś się domyślić, że trudno odpowiadać na wiadomości, w których prowadzisz korespondencje sam ze sobą, Shin'ya.
Czemu mi o tym piszesz?
Xīn'ài
31/10/2037 16:17
cóż
bede wysylal ci raporty abys zrozumial że mogles jechac tez gdybys odbieral telefony
tu ja w paryzu 2 minuty przed jedzeniem ambrozji z żab
żałuj że cie tu nie ma
oh i musze konczyc. prezydent zaprasza mnie do obejrzenia bialego domu. odezwe sie jak skonczymy wspolna kolacje na 89 pietrze podziwiajac rzymskie koloseum z góry
Liàn'ài
31/11/2037 16:24
...
Faktycznie. Muszę przyznać, że zaczynam uświadamiać się w swojej stracie.
Nie jestem jednak do końca przekonany, czy wejście na sam szczyt okaże się wystarczająco bezpieczny. Raczej bym ci to odradził.
Jeśli zdołasz uchwycić z tego niewiarygodnego punktu widokowego pałac Buckingham, liczę na zdjęcie ze zbliżeniem na pomnik królowej Wiktorii. Przy ostatnim przelocie nad Europą, nie miałem czasu zahaczyć o Londyn.
P.S: jeśli potrzebowałeś mojej skromnej uwagi, nie musiałeś pokonywać trzech kontynentów.
maj 2038 roku